Jobbigt.

Igår som jag hann skriva att vår kära dotter blivit sjuk så nu har det då såklart svängt om helt och hållet. Igår kväll och idag har Amelie varit klart bättre och mer energisk, föräldrarna däremot blivit flunssiga istället. 😦

Hann ännu igår på första barnet träffen berätta åt de andra att det har varit skönt att jag inte blivit flunssig fast jag borde kanske vara det iom att jag är så trött hela tiden. Inatt bröt den sen ut och nu är man ganska slut. Nå, det är bara att ta det lugnt, dricka mycke och vila så långt det går. Otrevliga är ju dessutom det att båda föräldrarna är sjuka. Så vi båda hamnar bita ihop för att sköta Amelie som nu är energisk och glad.

Får se om det blir värre tills i morgon. Idag är jag på jobb normalt men om det blir värre så tror jag det är bättre att jag stannar hemma.

Gällande träffen igår så den gick bra, och det var skoj att se alla. 2 av de 3 som var på plats var 3½ månad eller knappa 4, och sen den tredje var klart yngre, nätt och jämnt 1 månad gammal. Var annars också skönt att få höra om andras vardagar och deras upplevelser om förlossning mm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.