Trevligt och mindre trevligt

Sen senast, har det varit roliga händelser men även en lite tråkig. Det roliga är roligare så vi börjar med det.

Babysim 🙂

I söndags 3.2. var vi då på babysim igen och den här gången gick det riktigt fint. Lilla söta Amelie var pigg, glad och nyfiken i 20minuter av 30 möjliga. Olika ställningar och grepp övades, lite mera gung och plask och hela familjen var glad.

Om vi får uppehållet detta och även förbättrat så kommer det säkert att bli finemang. Riktigt i slutet då vi redan stigit upp från bassängen blev det lite gnäll men det kan ha varit pga hon kanske svalt av vattnet och var hungrig, för efter att hon fått mat så var allt väl och vi hann just och just ut till bilen då hon redan somnade.

Nu också då det var som helhets upplevelse så mycke trevligare än förra gången så märkte man hur skoj det var för en själv. Fast jag aldrig varit riktigt för simmande så var det en underbar stund för hela familjen och det var skoj att få lite plaska och uppleva vatten på ett nytt sätt via Amelie. Var så skoj så jag riktigt vänttar att det skall bli söndag igen.

Årsdag 🙂

På måndagen (4.2) hade vi också en underbar dag med min kärlek, Annika. Vi firade vår 2 års dag tillsammans. Då det kommer årsdagar som dessa så hittar man sig speglande av det som varit, och vi kan lätt konstaterat att dessa 2 åren har det varit fart i svängarna. Vi har hunnit flytta ihop, förlova oss, få en underbar dotter samt fastställa att allt är så bra som vi vill och kan ha det.

Jag älskar dig Annika. ❤

Första barnet träff

Idag onsdag så har vi en sådan rolig grej på kvällen att vi skall på en Folkhälsans kurs som vi gått före vi fick Amelie. Det var en kurs för sådana som vänttade sitt första barn. Kursen gick ut på att lära sig vad som komma hända och det var 6gånger före födseln och en efter. Det skall bli skoj att träffa alla de andra paren med sina nyfödda. Det kommer då alltså att vara 5 familjer på plats samt Malin som drog kursen. Det som också blir spännande är det att fast flera av barnen är ganska lika i ålder så är där ett par som är klart senare.

Otrevliga

Det otrevliga som jag hänvisar till i början av denna bloggpost är det att vår söta kära tös har blivit snorig, och ganska rejält dessutom. Det börjarde på måndagen och måndag –> tisdag natt var riktigt jobbig. Tösen kommit inte åt att hyggligt andas via näsan och hade det riktigt obekvämt. Blev inte mycket sovet den natten och fast tisdag –> onsdag natten gick bättre så var det ändå många timmar som Annika satt uppe med henne.

Oss föräldrar är det ju inte så stor skillnad, men det man tycker så synd är lilla Amelie. När man ser att hon har det så tungt och svårt att vara. Hoppas det nu blir snabbt bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.