Life after MNR

Sunnuntaina juoksun jälkeisenä päivänä ohjelmassa oli vierailua joten silloin ei tullut mitään tehtyä ja alkuviikko on jälleen lentänyt kuin siivillä, joten harjoittelu on jäänyt taka-alalle. Sen kuitenkin kerkesin jo tehdä että hankin SporttiPassilla jäsenyyden Espoonlahden Fressiin ja alan käydä siellä pitämässä itseäni kunnossa. Tänään ajattelin mennä sinne tutustumaan ihan näin liikunnallisissa merkeissä kunhan tytär on nukahtanut. 

depressing_rain_gif_by_fishmas-d56ccpr
http://fishmas.deviantart.com/art/Depressing-Rain-GIF-312984927

Kun tuo juoksu on maistunut yllättävän hyvin tulee niin saatan sitä hieman ylläpitää ulkona niin kauan kuin säät sen mahdollistaa. Tämä sää kysymys onkin ollut yksi syy miksi sisälajiin päädyin nuorena, vaikka tuli kokeiltua yleisurheilua ja partiotoimintaa nuorempana. Monihan sanoo että vaatetuksesta se on kiinni mutta jos ei tykkää juosta ulkona jos on huono keli niin turhaan sitä pakottaa itsensä siihen sitten.

Nyt on myös valitettavasti niin että lajiharjoitukset jäi tältä viikolta ja tulee jäämään pois ensi viikolla kun kauniimmalla osapuolella on muuta menoa silloin, mutta sitten varmasti suuntaan jälleen tiistaisin Leppävaaran hallille.

Kun urheilua ja varsinkin kilpaurheilua on tullut harrastettua suurimman osan elämästä on aina ollut joku tähtäin harjoittelulla. Mutta nyt se on vaikea asettaa, kun en sillä mielellä harrasta mitään. Kun kasvattajaseurassa pelasin oli ensimmäinen tavoite harjoitella niin että pääsi pelaavaan kokoonpanoon ja niin paljon kuin mahdollista kentällekin sekä kehittyä pelaajana, mutta nyt kun tätä “painetta” ei ole niin tavoitteen asettaminen on huomattavasti vaikeampaa. Minulla ei myöskään ole mitään paino ongelmia joten jonkun tietyn painon tavoittelu on turhaa. BMI minulla on nimittäin 24,3.

http://www.gdchet.net/
http://www.gdchet.net/

Joten miten motivoida itsensä liikkumaan. HeiaHeia palvelussa minulla on tili ja siihen olen reilu vuosi sitten kirjannut tavoitteeksi “Pystyä liikkumaan kun olen eläkkeellä.”, mutta tämä on ehkä vähän turhan kaukainen tavoite, vaikka se taustalla koko ajan pysyykin mukanani. Mihinkään kilpailuihin en myöskään tähtää joten vaikea tilanne.

Onhan minulta tultu kysymään useammalta suunnalta että jatkuuko juoksuharjoitus ja onko tähtäin parantaa aikaa ensi vuoden Midnight Run tapahtumassa ja voisin sen periaatteessa ottaa tavoitteeksi, mutta kun olemme saamassa perheenlisäystä ensi vuoden alussa niin pelkään että silloin tulee harjoitustaukoa vähän pakostakin, kuten kävi tyttäreni synnyttyä.

No mutta turha tästä on stressiä ottaa, kyllä se tavoite ja tekemisen ilo sitten tulee kun on tarve. 🙂

http://www.genevieveng.com/create-your-future/
http://www.genevieveng.com/create-your-future/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.