Juli 2013

Tiden springer och då man på sommaren kan och vill vara ute, samt lite här och lite där så blir en hel del andra saker ogjorda eller sekundära, som till exempel att skriva hit på bloggen. Sen senast har det hänt en hel del, som till exempel midsommaren kom och gick, månaden bytte och egen pappamånad närmar sig med stormsteg.

Midsommaren firade vi ute på holmen med Annikas föräldrar samt brorsfamilj. Vädret var fint till största delen fast det kom en liten skur sen på veckoslutet. Midsommarafton var ju på fredagen i år. Hela veckoslutet gick ut på att ta det lugnt, sällskapa och äta gott och det gjorde vi verkligen. Det var ett underbart veckoslut som tog allt för fort slut.

Efter detta underbara veckoslut så var det arbete igen som gällde och arbetsveckan, ja den firade jag lite annorlunda än vanligen. Jag deltog i en ITIL kurs som avslutades med sertifikationstest på onsdag eftermiddag. För mig var kursen viktig för jag behöver kunskapen för mitt arbetande. Dessutom skulle jag vilja få gjort mitt första sertifikat.

Det som är bra är att  man får resultatet genast och jag klarade mitt prov, så det var en framgångsrik kurs för mig. Sen var det tillbaka till kontoret på torsdagen och dagen gick helt okej, men efter det så började trubbel. På kvällen blev jag sjuk, jag blev så sjuk att jag var sjukledig från arbete på fredagen och på lördagen hamnade jag fara till läkare. Han satt mig på lördagen i två olika skeden till laboratoriet och ännu på fortsättningsprover på måndagen.

Måndagen kom, och jag for till laboratorie på morgonen och så hade jag senare ännu läkartid. Då det dessutom kommit till nya  symptomer så blev jag flyttad till ett sjukhus och det visade sig att jag har fått borrelios. 😦

Blev intagen på sjukhus för en natt och får antibiotika rakt in i blodådern. Skall skriva vidare då det blir klart att hamnar jag faktiskt i 3 veckors tid gå och ta dropp eller kan det ännu ändras till pillerkur. Jag har nämligen igår då jag kom hit fått första antibiotika droppen och det har orsakat att märket på låret nästan försvunnit och jag mår nog bättre redan.

Jag har ju alltid börjat månaden med summera hur mycke jag skrivit hit och det tänkte jag göra nu också.

| Månad | Posts |
| 01 | 11st |
| 02 | 11st |
| 03 | 13st |
| 04 | 11st |
| 05 | 12st |
| 06 | 4st |

Man kan ju se enkelt att det inte blivit mycke skrivet förra månaden men kanske den här månaden blir bättre. Juli kommer ju att innehålla både början av min pappamånad samt även vår lilla resa. Det skall bli en rolig månad det här, fast också den började såhär otrevligt med sjukhusbesök och antibiotika kur. För man måste ju komma ihåg att följa orden i följande sångs refräng. 😉

http://www.youtube.com/watch?v=u2UP86bciVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.