Illa –> lite bättre…

Det blev förändring från den första domen och jag byttes över från droppantibiotika till piller version. Sjukledigt har jag haft hela veckan. Då det är sommar och varmt så vill man inte mer än man måste vistas hemma i city lägenheten. Så vi packade iväg oss till holmen och här har vi varit sen dess. En liten instickare gjorde vi för att hällsa på släktingar men annars har det varit holmliv för hela slanten.

Kan med glädje berätta att det blivit bättre och överväger att fara på jobb på måndagen då sjukledigheten tar slut. Delvis för jag har ju bara en vecka arbete före min pappamånad skall börja och då kommer jag ändå vara borta från arbete i 6 veckor. Delvis för att jag börjar behöva lite stimulans, och då jag inte fysiskt kan hålla igång som vanligt så skulle jag kunna lika bra sitta i stolen på kontoret. Förstå inte fel, jag älskar att få vara med min lilla familj och speciellt min dotter men det kan nog behövas lite mera “input” i vardagen.

Men det blir klart på måndagen då jag far och ge blod för uppföljning och veckoslutet kommer ju att visa hur jag orkar.

Det som varit skönt har varit det att vi haft fint väder så gott som hela tiden. Det har underlätta livet här på holmen iom att det inte finns rinnande vatten, el på begränsat sätt och huset i sig själv är inte vinter isolerat.

Min underbart söta tös har gjort framsteg i sin motorik, nuförtiden står hon mot stöd väldigt stadigt, hon kryper effektivt och snabbt så man hamnar verkligen jogga efter då hon sätter iväg och de senaste dagarna har hon visat klart intresse att börja gå. Dock har hon varit lite gnällig så vi gissar att det kan vara tänder på kommande. Tänder har hon 2 stycken redan och de kom för ungefär 1 månad sen. Så det skulle kunna passa in med att få nyt nu.

Men tiden får visa. Nu ut tillbaka till solen och slappande i trädgårdsstolen. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.