Hauska viikko käynnissä

Tästä viikosta uskon vankasti että se tulee päättyvän muistiin hauskana viikkona. Ensinnäkin koska työpäiviä on vain 3, ja niistä jo ensimmäinen takana. Toistaiseksi että tällä viikolla on painopiste töissä selkeästi kehityksessä sekä asiakaslähtöisestä ajattelusta, eikä niinkään sitä ns. tylsää sisällöntuottamista. Hauskaa sekin mutta sitä on tullut tehtyä aika paljon viime aikoina joten nämä asiakaspalaverit ja “propellihattu” tehtävät innostavat välillä.

Uusien asiakkuuksien kanssa työstämistä myös antaa lisäpontta tuottamiselle sekä uusilta asiakkailta tulee usein ideoita ja näkökantoja jotka välillä ratkaisee olemassa olevia ongelmia tai haasteita. Se joka myös on hauskaa on se että meillä on edessä pitkä viikonloppu ja vielä ensimmäinen reissu perheen kanssa. Ei se kovin kaukana ole mutta se ei olekkaan koko hommanNe juju, vaan se että lähdetään vähän pois arkirutiineista.

Teemme pienen matkan Ystävyyden majataloon joka on ystäväni isän hallussa ja ylläpidossa. Siellä vietetään toisen ystäväni syntymäpäiväjuhlia jotka ovat 1.6. sekä samalla vietän itse myös kun ovat 2.6. Lähdemme Kruusilaan missä paikka sijaitsee jo perjantaina ja ajatuksissa on ollut että tulemme pois vasta maanantaina, olenhan ottanu maanantain ja tiistain myös vapaaksi.

Tuntuu niin mukavalta tietää että saamme olla koko perhe yhdessä 6 päivää, ja tämähän on siitä hyvästä että tein pitkiä päiviä kun oli pimeetä ja raskasta talvella.

Tämä on jotain mitä todellakin tarvitsemme koko perhe, ja ihaninta tässä on se että sinne minne menemme niin se on rauhallinen varmasti viihtyisä päikka jos kertomiin ja nettisivut lupailevat.

Tulen kirjoittamaan tästä paikasta ja matkasta sitten enemmän kuin se o koettu mutta millä kielellä, sitä en ole päättänyt. Kuviakin varmasti laitan sitten mukaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.