Nya årets andra månad.

Bloggens “success rate” för första månaden

Februari har börjat och dags för första koll. Har det blivit till ngt av bloggande. Fast “historiken” är bara en månad så kan man säga att den kanske inte nådde riktigt så högt som jag tänkt mig vad gäller post aktivitet. I januari blev det totalt 11 posts, delvis kanske de blev längre post än jag tänkte mig. men hade nog önskat att nå en 50% skriv antal aktivitet. Menande då att januari har 31 dagar så minst 15 bloggningar. :/

Med första tanken, så är ett problem det att jag har svårt för korta “tweet” aktiga skrivningar. Då jag skriver så vill jag ha lite mera än några rader. Men tanke med denna blogg överhuvudtaget var att jag just skulle skriva korta notiser om vad som hänt och skall hända inkommande dagar, kanske lite som en dagbok. Istället har posterna blivit större allmänna funderingar över olika ämnen. Detta skall jag försöka, nej detta skall jag korrigera. 😀

| Månad | Posts |
| 01 | 11st |

Veckan som gått och pågående veckoslutet

Denna vecka har varit på arbetsfronten  lite splittrad. Iom att jag har en ny position så behövs det ännu stöd och “brainstorming” för att kunna avancera med egna uppgifter och de viktigaste kollegor på arbete har varit frast i workshops hela veckan. Detta lett till att jag hamnat göra massor arbete ensam som jag i annat fall skulle ha fått hjälp med. Detta har inte varit ett stort problem men det har nog inverkat så att utförningen av uppgifter tagit längre.

Vad kommer till utanför arbete så har det 5 största sakerna varit:

  • Måndag kvälls handbollsmatch mellan HIFK – Cocks.
    • Det var en bra kvalitetsmatch som var långt in spännande. Dessa två lag har senaste matcher spelat jämna matcher och förra matchen till och med delades poängen då den spelades i Riihimäki.
  • Bilen som gick sönder och hamnades reparera ganska fort.
  • Onsdag kväll på tumis med Amelie då mamma var och träna.
  • Torsdagskväll ute med arbetskomppisar efter arbete och äta.
    • Träffade en f.d. god arbetskamrat som kommit nyligen hem från 11 månaders världen runt resa.
  • Fredagens bastukväll med f.d. arbetsteam.

Nu på veckoslutet är det dags för nästa handbollsmatch då mitt egna lag Atlas gästar i Grankulla grottan och som värd står då HC West. Atlas vann deras förra match som spelades för en vecka sen i Myrbacka. Dessutom ganska övertygande. Idag kommer nog West killarna att komma med hårdare kämppeanda så segern kommer inte att lossa lika lätt, men jag tror att Atlas iaf tar segern om dom bara når samma nivå som för en vecka sedan.

I morgon på söndag är det Amelies simning som gäller igen. Skall bli spännande att se att kommer hon ihåg och inverkar det på hennes trivandes i bassängen sen förra söndagen. Jag tror det kommer att gå bra. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.