Nytt år, nya vindar.

Så har det nya året gått igång och nya saker skall man prova på såklart. Jag som också med starka stora ord sagt att jag kommer inte att skriva blogg, och så hittar jag mig ändå sätta igång en egen sida.

Vissa kan komma till att fråga att vad fick mig och ändra min f.d. så starka åsikt och jag måste ärligt medge att jag inte vet. Dock kan den sömnlösa natten har gjort sitt men samtidigt så kände jag för att skriva ut lite tankar och erfarenheter.

För de som inte känner mig så tänkte jag först ta en kort sammandragning men ingående går jag inte. Det får komma fram sakta men säkert under kommande skriverier.

Jag är då en kille…tja, ung man på 30+ som gått igenom ganska stora förändringar under året 2012, dessa förändringar innehåller förlovning, att bli pappa och annat smått och gott.

Är uppvuxen i Vanda och bor nuförtiden i Esbo. Arbetsplatser har jag haft på flera olika branscher och den slutliga blev IT sidan. Intresse som hållits längst med mig är handboll och det har jag varit delaktig i sen 5 års åldern.

Ämnen jag redan vid detta skede tänkt skriva om är varierande från min vardag såväl som saker som intresserar mig eller bara förundrar. Jag kommer inte att annonsera eller destu mera heller länka till denna blog från varken min Facebook profil eller andra nät profiler. Så ifall du hittat hit, grattis. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.