Pienet jalat ja tossut

Kun yksi saa “uudet” tossut, on toisen myös saatava muutosta tossutilanteeseen. Mutta jos ei tarvitse, miten saat nuoren ymmärtämään että kaikki ei aina mene tasan?

Pienet jalat tarvitsevat tossut päiväkodissa. Meillä ilmeni tilanne jossa toisen kaksosista ja esikoisen päiväkodin tossut alkoi repeilemään liitoksissa, joka tarkoittaa että oli vaihdon aika. Onneksi meillä oli kotona valmiina korvaavat vähän käytetyt, ja “tossu taistelu” käytiin tänään. Isabelle sai Amelien vanhat vihreät joista tuli yllättävän nopeasti yllättävän tärkeät. Amelielle tarkoitetut eivät sopineet PK käyttöön, joten hänelle joudutaan ostamaan uudet, mutta miten saat 2v Evelinen ymmärtämään että sinun tossusi on ehjät, eikä näin ollen tarvetta vaihtaa?

Sitä kiukkua, protestointia ja jääräpäisyyttä mikä esiintyi aamulla. huh-huh.

Ymmärrän kyllä hyvin E:n ajatusmaailma, jos kerta I saa, miksi en saisi minäkin? Mutta kun ei se aina vain näin mene.

Pienen taivuttelun ja työn tekemisen jälkeen sain vanhat tossut E:n jalkaan, ja tämän jälkeen koko kiukku jo unohtui. Oli halit, oli suukot ja vilkutukset kun peruutin huoneesta ulos jatkaakseni töihin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.