Codle

Vietnamilainen kahvila ja nuudeliravintola Hämeentiellä, tätä tuli kokeiltua tänään lounaaksi, koska vaihtelu virkistää.

Sitä niin usein jumahtaa tapoihin, ja mitä tulee lounaspaikkoihin niin yhtenä suurena ongelmana on se, kuinka suuri ryhmä kyseessä, ja minkälaisia allergioita tai mieltymyksiä ihmisillä on ruan suhteen. Jotta saisin motivoitua itseni suurempaan vaihteluun päätin alkaa kirjoittaa omaa muistilistaa siitä mistä paikasta olen pitäny ja mitä kannattaa kiertää.

Ensimmäisenä on uusi paikka nimeltä Codle, joka on Vietnamilaisen nuudelikeiton erikoistunut paikka. Codle on siinä mielessä mielenkiintoinen paikka että ovat itse profiloitunut olevaksi Coffee * Noodle. Ei ehkä se ensimmäinen yhdistelmä mikä minulle tulisi mieleen. Löysimme paikan mainioin eat.fi palvelun kautta. Vaikka eat.fi palvelussa paikkaan ei ole niinkään syötetty paljon tietoja Codlen toimesta on sinne tullut vähän arvioitu jo, jotka nekin suosittelevat paikkaa.

2015-06-23 12.22.19
Klikkaa kuvia suurentaakseen niitä.

Paikka on mielestäni vähän vaikea bongata kun siitä kävelee takaisin, eikä tosiaan anna ymmärtää että sieltä saa hyvää Vietnamilaista nuudelikeittoa.  Ulkopuoli viittaa vahvasti kahvilaan, mutta siinäkin hieman töksähtelevästi. Sisään tultaessa kiinteistö on erittäin pelkistetty joka jälleen viittaa siihen kahvila, ja erikoisesti takeaway kahvin puoleen. Ei tämä olisi minun makuun paikka mihin tulla ja istua alas ja nauttia rauhassa kupin kahvia.

2015-06-23 12.20.45
Codle sisätilat

Henkilökunta oli kuitenkin iloista ja palvelevaan sorttia joten tämän osalta tuli nopeasti hyvä mieli. Kyseisen paikan löytää Facebookista, vaikka ovat nekin sivut hieman pelkistetyt myös. Sieltä kuitenkin löytää enemmän tietoa kuin eat.fi:stä, mm aukioloajat jne.

Tilasin Pho nuudelikeittoa tupla-härällä. Kulho oli reilu, ruokaa oli paljon ja mukavasti lautasen lisäksi tuli pieni kippo jossa oli lime lohko sekä leikatusta chilistä, näin jotta sai itse lisätä sitä ruokaan. Pöydillä oli myös muita maustelisiä kuten Sriracha kastiketta. 2015-06-23 12.00.32

Hinnaksi aterialle tuli 10,90€, mutta siinä siis on tupla liha, joka lisäsi hintaa 3€ verran, joten 7,90€ oli aterian lähtöhinta. Ruokaseurani tykkäsi myös heidän annoksista, vaikka yhdelle tuo chilimäärä oli juuri rajalla kun hän nakkasi kaikki keittoon. Itselleni se ei ollut mitenkään liian kuuma, mutta itse tykkäänkin aika mausteisesta ruuasta.

Ravintola on n. 600m päässä toimistolta ja matkaan meni n. 6min kävellen. Joten sopivan lähellä ja varmasti tulemme käymään siellä uudestaan.

Joten kiitos Codle ja nähdään kohta uudestaan.

Ranking pisteet: 3½ (skaala 0-5)

Pisteitä tiputti kolho sisustus sekä se että ulkoa ei tunnista paikkaa ravintolaksi kauempaa katsottuna. Ruokalista on myös ehkä hieman kapeahko.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.