Miten sä sinne päädyit?

Siihen mä jätin ja siellä se nyt on. Nytkö ne jo liikkuu?

Aika kuluu kyllä niin siivillä. Vasta äskenhän he syntyivät, he olivat ne pienet avuttomat nyytit jotka makasi siinä keskoskaapissa, ja nukkui läpi vuorokauden. He inisivät hieman, ja ääni muistutti jotain pienen koiranpennun ulinaa. Yhtäkkiä he alkoivat kasvaa, ja kasvaa, ja nyt he ovat jo mojovia ~6kg, ja olevat liikkuvat, kovaääniset ja tarkkailevat vauvat.

Kaksosemme ovat edistyneet paljon ja vaikka eivät ole olleet ne helpoimmat vauvat niin jotenkin he olevat jo sen 5½ kk vanhat vauvat jotka ovat löytäneet kätensä, ilmoittelevat äänillä mielialansa, katsovat ja hymyilevät, syövät, joskin epäluuloisesti lusikalta sosetta ja nyt he ovat alkaneet liikkua. Mistään suuresta liikkeestä ei ole kyse, eikä he helpolla selältä vatsalle kääntyile, mutta liikettä kuitenkin.

Olemmekin nauraneet kotona että kohta pitää kiinnittää jotkut tunnistimet/hälyyttimet jalkoihin jotta me sitten löydämme heidät kun ovat päätyneet pöydän alle tai muualle, siitä mihin jätimme heidät. Tänään sainkin loistavan kuvan kotoa kun meistä aikuisista kauniimpi lähetti seuraavan kuvan. Hän jätti ne makaamaan jalat kuvaus suuntaan viltin päälle mutta kun hän palasi keittiöstä olivat tytöt onnistuneet jo siirtymään aivan uuteen asentoon.

11119573_10153218132375801_867317273_n
Eveline ja Isabelle, the mobile babys

 

Tästä se varmasti alkaa ja kohta he siirtyä enemmän ja enemmän ja me alamme etsimään heitä mistä milloinkin. 😀

Myös ruokailu on alkanut onnistumaan paremmin koko ajan, ja iloksemme myös jo totutut jokapäiväset huutoserenaadit ovat vähentyneet. Olemme jopa kokeneet päiviä jolloin niitä on ollut vain 1 ja sekin lyhytaikainen, joka antaa uskoa että ehkä mekin joskus tulemme saamaan “rauhan” takaisin asuntoomme, ja ehkä tulevaisuudessa voimme itse jopa saada sitä harvinaista aikaa kun molemmilla on syli vapaa, eikä niin että aina vähintään jompikumpi rauhoittelee yhtä tyttöä. Ehkä meillä yötkin rauhoittuvat ja Annika saa nukuttua pitempään kuin muutaman tunnin kerralla.

Kohta, ehkä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.