Selvitä, voit säästää.

Alkuun voin todeta suoraan että minä en ole niitä jotka jaksaa selvitellä hintoja, meen sinne mistä tiedän saavani tarpeeni täyttävän asian heti ja vaivattomasti.

Nyt tuli kuitenkin tilanne vastaan kun kylmät säät alkoivat. Autossani on lohkolämmitin, mutta ei sisätilanpistoketta, hemmetti.

Kaiken lisäksi auton mukana ei tullut tolppakaapelia, ja ilmeni minulle uutena asiana että näitä löytyy erillaisia, siis pistokkeita autossa. Itselläni oli vanhasta autosta Defa:n kaapeli, ja uudessa autossani onkin juuri se toinen, eli Calix. Jos siis joku haluaa 5m Defa johdon, huutakaa hep, multa löytyy ylimääräinen.

Hyvän ystävän avulla (kiitos Vesa) tämäkin auto ongelmani selvisi nopeasti. Ei muuta kuin Motonetin kautta kotiin ja nyt ainakin lohkolämmitin sadaan toimimaan.

Mutta palaanpa otsikkoon. Kävin vielä kotimatkalla Olarin Vehossa kysymässä hintaa mihin tämän sisätilanpistokkeen asentaminen maksaisi, ja sain hinnaksi 190~200 € ja asennus onnistuisi perjantaina. Seuraavaksi olin yhteydessä Bosh Car Serviceen, heillä tämä toimenpide olisi maksanut 199 € ja asennus olisi onnistunut jo seuraavana päivänä. Päätin vielä tiedustella Autokeskukselta ja heillä hinta olisi ollut 215 €, asennus seuraavana päivänä.

Viime hetkellä muistin uuden Autoasi toimipisteen tässä ihan vieressä missä asun joten soitin vielä heille. Autoasi hoitaa homman “vain” 165:llä eurolla, ja asennus tänään keskiviikkona.
Aika suurin hintaero siis. Korkein 215 € ja halvin 165 €. 50 € on paljon rahaa joten valinta oli loppujen lopuksi helppo. Olkoonkin että odotin 2vrk ennenkuin se asennetaan, ja pahin hetkellinen pakkanen jo hellitti, mutta 50 €.

Todettakoon sekin yksityiskohta että soittaessa tänne oli puhelimeen vastannut henkilö todella ystävällinen ja asiakapalveleva.

Tuodessa auton jatkui tämä hyvä fiilis joten suosittelen tätä Espoonlahdessa sijaitsevaa Autoasi lämpimästi. Firman nimi on Motomer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.