Hiljaisuus poikki.

Blogilla on ollut hiljaista, mutta uskon että syy tähän on kaikkien hyväksymä.
Viimeisestä kirjoituksesta on tosiaan vierähtänyt jonkin aikaa, mutta syy tähän on että perhe ja varsinkin sen laajeneminen voidaan tulkita hyväksyttäväksi syyksi.

Saimme juhlistaa 27.11.2014 klo 13:34 JA 13:46 meidän identtisten tyttövauvojen syntyä ja uusien perheenjäsenien liittyminen ryhmämme. Tytöt tulivat terveinä vaikkakin vähän ennenaikaisesti. Keskosuuden takia heidät siirrettiin Lastenklinikan K-7 osastolle tarkkailuun. Itse saimme Naistenklinikan puolelta perhehuoneen ja nämä kaksi laitosta yhdistävä tunneli olikin kovassa käytössä kun kävimme heitä usein katsomassa. Henkilökunnalle K-7:lle haluan lähettää suuren suuret ja lämpimät terveiset ja kiitokset. Todellisia ammattilaisia jotka kuitenkin myös osasi tukea, kannustaa ja ohjeistaa meitä hieman huolestuneita keskosten kaksoisvanhempaa.

4 ja puoli päivää he oleilivat K-7:lla jonka jälkeen heidät siirrettiin Jorvin L2 Lastenosastolle jatkohoitoon, tai niinkuin eräs läheinen tokaisi, “fat camp”. 😀

Edistys on ollut huikeeta ja missään vaiheessa ei ole ollut mitään kriittistä tilaa. Olivathan he 1,6 ja 1,8kg syntyessä. K-7:kan henkilökuntahan tokaisi että heidän mittapuulla tytöt ovat isoja jo syntyessä. Jorvissa meidät otettiin lämpimästi vastaan ja täälläkin kaikki on mennyt todella hienosti. Lääkärit ja hoitajat ottavat niin lapset, vanhemmat kuin elämäntilanteen huomioon todella hienosti. Ja kaikki suunnitellaan ja toteutetaan kaikkien parhaaksi.

Nyt olemme olleet Jorvilla reilun viikon, jokaisena päivänä osaltaan, ja mitä edistys tyttöjen osalta antaa näyttää, saadaan me heidät kotiin ennen joulua. 🙂

Mainittakoon niin tytöt olivat tänään punnituksessa 1715g ja 1982g, ja syövät pulloista jo hyvät määrät, ja vain vähän laitetaan letkujen avulla.

Vaikka nyt tyttöjä olen hoitanut reilun viikon, tuntuu kaikki vielä epätodelliselta. Ajatukset ja kysymykset mitä tulevaisuus tuo mukanaan ovat vieläkin valtavan kokoiset, mutta optimistinen ja realistinen puoli kyllä kuitenkin antaa muistuttaa että hyvin tässä vielä tulee menemään.

Lisää tekstiä ja kuulumista meiltä myöhemmin, mutta haluan vielä kerran kiittää Lastensairaalan K-7 ja Naistenklinikan todellista ammattilaisten lämmintä ja huolehtivaa henkilökuntaa kaikesta.

image

2 thoughts on “Hiljaisuus poikki.

 1. Karin

  Hej! Jag är den där Karin som satt i samma bord på höstens bröllop! Jag vill bara säga grattis helt sjukt mycket och jag önskar er allt gott! 🙂

  • Andy

   Hejsan,
   Visst kommer jag ihåg er. Tack för gratulationen. Allt går bra med småttingarna. Växer och blir starkare hela tiden och det har satts ut en dag då vi kan få hem dem. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.