HIFK – Atlas, v43

Hiljainen viikko NSM puolella kun vain yksi ottelu pelataan viikolla 43.

v43 HIFK-Atlas

Molemmat joukkueet ovat pelanneet 4 ottelua, ja näistä HIFK on voittanut kaikki neljä ja Atlas ensimmäiset kaksi. Kaksi viimeistä Vantaalaiset ovat kompastuneet joista viimeisin todella suurilukuisasti Dickenille, luvuin 15-41 kotikentällä. Otteluita tulee tämän kauden aikana todella epätasaisesti joka asettaa omat haasteet kaikille joukkueille ylläpitää pelituntumaa.

HIFK on tosin nyt pelannut otteluita viime aikoina aika reilusti kun heillä viime viikolla oli kaksi, kun vastaavasti Atlas on pitänyt taukoa viikon verran. Jos Atlaksen edellinen vastustaja oli kova on myös tuleva vastustaja. HIFK joka ei ole täysin ongelmitta ottanut voittoja tällä kaudella saa varmasti tässä ottelussa mahdollisuuden hioa kaipaamansa puolustusta.

Myös Atlaksen on hitsattava puolustusta tiiviimmäksi kun tällä kaudella keskimäärin päästettyjä maaleja on per ottelu jo 26,8. HIFK:lla on vastaava luku 24,5. Saa nähdäkin miten Atlaksen tehtyjen keskiarvo (18,3) sijoittuu tulevan ottelun jälkeen kun vastassa on Helsinkiläisten nippu. Vaikka tehoja puolustukseen kaipaavat on se tarpeen vaatiessa tiivis, ja ottelu pelataan vielä HIFK:n kotikentällä Helsingin Urheilutalolla.

HIFK:n edellisessä ottelussa kovaan maalimäärään yltänyt Linda Cainberg (11 maalia) onkin nostanut itsensä SM-sarjan maalipörssissä jo tilalle 2, tekemällä yhteensä 34 maalia neljässä ottelussa (keskiarvo 8,5). Atlaksen tehokkain maalintekijä on Isa Jauhiainen 17:sta maalilla. Ehdottomana ennakkosuosikkina otteluun lähtee HIFK ja pahoin pelkään että Vantaan Kotikylän Kimmat joutuvat ajamaan kotiin Vantaan puolelle ilman pisteitä.

Lopputulosveikkaukseni: 39 – 21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.