NSM jatkaa välierillä huomenna

Huomenna pelit jaktkuvat naisten osalta kun HIFK kohtaa kotona runkosarjan suurimman nousun tehneen Atlaksen, ja Dicken saa vieraaksi Siuntion IF:n. Ensimmäisestä parista selkeäksi ennakkosuosikiksi voi nostaa Helsinkiläis leidit. Runkosarjan voittaja, ja vain kaksi ottelua kauden aikana hävinnyt HIFK omaa kokemusta, kovan puolustuksen sekä monta vahvaa maalintekijää. Viime vuoden mestareina heillä on vankasti suosikin viitta harteilla ja todennäköisesti pelaa itsensä finaaliin, ja itse veikkaan sen suoraan kolmessa ottelussa.

Atlas joka varmasti on yllättänyt monen sarjaa seuraavan, lähtee kuitenkin nälkäisenä ja ennakkoluulottomasti näihin peleihin. Hienosti he ovatkin pelanneet tämän vuoden puolen, ja napsinut pisteitä hieman yllättäen koviltakin vastustajilta. Atlas on vahvasti nojautunut Tiina Helaskosken kokemukseen, Anna Jauhiaisen maaleihin ja Johanna Peltosen torjuntoihin. Atlaksella onkin tällä hetkellä aika hyvä sekoitus kokenutta ja nuorta, valitettavasti heidän nuoret ovat ehkä vielä liian nuoret mutta tässähän on hyvä tilanne Vantaalaisseuralle.

Dicken ja SIF otteluparissa onkin sitten vaikeampi povata kuka etenee. Dicken lähtee pienoisena ennakkosuosikkina koska ovat pelanneet hyvin runkosarjan ja he hävisivät vain kolme ottelua, mutta heillä ehkä kokemus saattaa olla se joka kovan paikan tullen nousee esteeksi. SIF omaa kokemusta mutta heillä kysymysmerkiksi muodostuu kunto sekä pelaajaleveys. SIF:llä kun ei ole heittää yhtä vahvaa pelaajaa kaikille pelipaikoille jos “ykkösnyrkki” väsähtää. Dicken joka pelaa kovatempoista ja nopeeta peliä saattaa viedä tämän otteluparin suorassa kolmessa jos saavat sitä peliä pelata, mutta mikäli he vaipuvat Siuntiolaisten huomattavasti hitaampaan pelivauhtiin on SIF vahvoilla. Siuntiolaisten leiristä on helpompi löytää ne avainpelaajat jotka johtavat joukkueen menestykseen. Nämä ovat Linda Olin, Madeleine Lindholm sekä Charlotte Roos. Dickenillä sanoisin että todella paljon makaa Anna Lindahlin, Annika Näräkän, Anna Lindholmin sekä Ia Lindholmin harteilla.

Veikkaisin siis että HIFK vie sarjan suoraan 3-0 ja otteluparissa Dicken-SIF ottelut menevät 3-1.

Nyt kuitenkin on kaikkien mentävä katsomaan naisten otteluita ja luomaan hyvää fiilistä halleihin ja joukkueille, koska nyt pelataan niitä otteluita joita ollaan odotettu koko kauden. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.