NSM Välierä kierros 1, done!

Naisten välierissä pelattiin ensimmäiset kohtaamiset eilen Pirkkolassa ja Helsingin Urheilutalolla. Tasaiseksi veikkaamani ottelupari Dicken-SIF lunasti odotukset ja lopputulos 26-24 viittaa siihen että marginaalit todennäköisesti ovat pienet. SIF ei saanut hyvää alkua toiselle puoliajalle kun minuuteille 30-46 kirjattiin vain 2 maalia, kun Dicken takoi 8 maalia. Moni varmasti luuli pelin loppuneen tähän mutta toisin kävi. Tilanteesta 22-13 Siuntiolaiset alkoivat kuroa umpeen eroa ja 57:36 tulostaulu osoitti lukemia 24-22. Tällöin Dickenin kapteeni Anna Lindahl osoitti johtamisen merkkiä ja teki tarvittavat 2 maalia jotta voitto kirjattaisiin kotijoukkueelle.

Dickenin paras maalintekijä on tuttu nimeltä jo runkosarjan puolella kun oikeata laitaa viilettävä Anna Lindholm ujutti 7 maalia. Myös Siuntion paras maalintekijä on tuttu nimi kun nimikaima Madeleine Lindholm teki vakuuttavat 9 kpl.

Pelaajia joita olisin uskonut tekevän tehokkaammin maaleja olisi ollut Dickenin puolella Annika Näräkkä sekä Betina Lillqvist. SIF:in puolella Linda Olin sekä Janica Tallqvist.

Näin otteluvoitot ovat 1-0 Dickenille ja finaalipaikan saa itselleen kolmella voitolla.

Maalintekijät:

Dicken: Anna Lindholm 7, Carolina Böckelman 5, Alexandra Ahlroth 4, Anna Lindahl 3, Anu Riksman 2, Annika Näräkkä 2, Jessica Gammals 2, Betina Lillqvist 1.
SIF: Madeleine Lindholm 9, Pernilla Karlsson 4, Linda Olin 3, Emmi Perovuo 3, Carolina Roos 3, Petra Nyman 1, Emmi Koljonen 1

Varoitukset:

Dicken: Jessica Gammals, Anu Riksman, ???
SIF: Anni Joensuu, Janica Tallqvist, Emmi Perovuo

Ulosajot:

Dicken: Jessica Gammals 2, Betina Lillqvist 2, Anna Lindahl, Anna Lindholm. Yhteensä = 10min
SIF: Pernilla Karlsson. Yhteensä = 2min

LähiTapiola-tähdet:

*** Anna Lindholm (Dicken)
** Madeleine Lindholm (SIF)
* Sofia Lindholm (Dicken)

Otteluvoitot: 1-0

Media:

NSM
Dicken.fi
Kuvia 1 (Jan Nylund)
Kuvia 2 (Erik Lähteenmäki)
Hbl.fi
svenska.yle.fi

@AnnaLindahl2, www.twitter.com
@AnnaLindahl2, http://www.twitter.com

Toisessa ottelussa HIFK:n ja Atlaksen välillä ottelu oli selkeästi enemmän runkosarjan voittajan johdossa. HIFK aloitti terävästi ja ajassa 11:21 Ida Väyrynen merkkasi tulostaululle jo 7-1 johdon kotijoukkueelle. Tämä pakotti Vantaalaisten valmentajan ottamaan aikalisän ja tämä tekikin tehtävänsä. Atlas syttyi ja kuroi eroa lukuihin 9-7 kun tulostaulu näytti ajaksi 19:48. HIFK huomasi notkahduksensa ja takoi 4 minuuttiin neljä maalia ja ero oli jälleen “turvallinen” 6 maalia. (13-7). Tauolle mentiin lukemissa 16-9.

Toisen puoliajan alussa HIFK jälleen aloitti rytinällä ja vain 6 minuutin sisällä eroksi muodostui jo turvallinen 21-10. Tästä eteenpäin ottelu menikin aika repaleiseksi. Ajan 38-60 välillä ulosajoja oli melkeinpä jatkuvasti toisella joukkueella ja nähtiin ottelussa pari suoraa punaistakin(ottelusta sulkeminen). Johtoasemaa Atlas ei päässyt kuitenkaan missään vaiheessa uhkaamaan ja voitto kirjattiin 12:sta maalin erolla HIFK:lle, lukemiin 30-18.

Maalintekijät:

HIFK: Lotta Kulju 6, Victoria Berg 5, Ida Väyrynen 5, Carolina Byman 4, Kathlen Ax 4, Linda Cainberg 3, Amanda Salenius 2, Silja Borgarsdotti-Sandelin 1.
Atlas: Nina Sarelin 4, Anna Jauhiainen 4, Tiina Helaskoski 3, Anna-Maria Kunttu 2, Emmi Högbacka 1, Noora Ekström 1, Johanna Lyytinen 1, Isa Jauhiainen 1, Nea Heerman 1.

Varoitukset:

HIFK: Lotta Kulju,
Atlas: Tiina Helaskoski, Johanna Lyytinen, Pirjo Häyrinen

Ulosajot:

HIFK: Victoria Berg 2, Ida Väyrynen, Lotta Kulju. Yhteensä = 8min
Atlas: Isa Jauhiainen 2, Anna Jauhiainen. Yhteensä = 6min

Sulkeminen:

HIFK: Annette Tallqvist
Atlas: Noora Ekström

LähiTapiola-tähdet:

*** Lotta Kulju (HIFK)
** Victoria Berg (HIFK)
* Ina Immonen (Atlas)

Otteluvoitot: 1-0

Media:

NSM
HIFK
Atlas
svenska.yle.fi

@LCainberg, www.twitter.com
@LCainberg, http://www.twitter.com

 

Seuraavat ottelut pelataan sunnuntain 6.4.2014 Sintion Palloiluhallissa klo 16:00 ja Myyrmäen Urheilutalolla klo 18:00.
Kaikki halleille luomaan sitä play-off fiilistä mikä käsipalloon kuuluu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.