Kahden pelin viikonloppu NSM puolella

Ottelumäärien tasoitusviikonloppu kyseessä kun pelejä on vain kaksi. Otteluparit eivät ole ihan tasavertaisia ja voittajaveikkaus on aika helppo.

ÅIFK – Dicken

Lauantaina pelataan Turussa jolloin Dicken pakkaa porukan bussiin ja suuntaa kohti länttä. Tämä tuskin tulee olemaan mikään tasainen ottelu, ja loppuluvut saattavat olla … ikävät. ÅIFK joka vieläkin taistelee häviöpeikon kanssa tulee luultavasti ottamaan vastaan vielä toisenkin halauksen tästä ikävästä kaverista. Dicken joka lähtee omien sanojen mukaan täynnä taistelutahtoa tulee luultavasti repimään etumatkaa jo ennen kuin 30min on täynnä ja sitten surffailee toisen puoliajan rutiinisuorituksella helppoon voittoon. ÅIFK joka viikolla julkisti uutisen siitä että valmentaja Uffe Andersson nauttii seuran luottamuksesta teki jatkosopimuksen saa toimia uskomattomana welhona jotta hän saisi tarvittavat tehot voittaakseen vierailijajoukkueen.

Mikään ei ole mahdotonta, ja on Turussa nähty yllättäviä lopputuloksia vuosien saatossa, mutta en kuitankaan usko että kotijoukkue voiton nappaa itselleen, vaikka, olisihan se aika makeeta. Bettan joka on tehnyt paluun kentille  ei vielä ole tarpeeksi hyvä hyökkääkseen Dickenissä, ja saa jatkaa työntekoaan puolustusrintamalla. Tämä palaute twitterissä tosin varustettuna iskusilmähymiöllä joka ei juuri kerro minulle mitään tässä yhteydessä, jos ei kyseinen henkilö sitten yritä iskeä minua. Sori, olen varattu enkä kiinnostunut. 😀

Laidoilla varmasti koittaa vierailla niin kutsuttu namupäivä, ei vain sen takia että on lauantai (=karkkipäivä) mutta myös koska viimeksi Annika Näräkkä (8kpl) ja Anna Lindholm(6kpl) teki yhteensä 14 maalia ja olivat joukkueensa parhaat maalintekijät. 13 maalintekijää Dickenillä oli yhteensä joten luultavasti tähtäävät samaan, eli siis siihen että saavat kaikkia pelaajia peluutettua. ÅIFK tulee noujautumaan tuttuihin nimiin, ja mikäli hamuavat voittoa on kaikkien pelattava tämän kauden parhaansa pelinsä.

Lopputulosveikkaukseni: 19 – 36

KyIF – SIF

Uskon aika vankasti että SIF tämän ottelun voittaa, vaikka lopputulos luultavasti tulee olemaan huomattavasti tiukempi kuin edellisenä päivänä Turussa pelatussa ottelussa. KyIF joka taistelee sarjataulukossa keskikastiryhmässä on tällä hetkellä seitsemäs, mutta huomioitavaa on että neljännellä sijalla sarjataulukossa (BK-46) omaa vain kolmen pisteen eron. Mikäli Westerlund pelaa maalissa niinkuin edellisessä ottelussa HIFK:ta vastaan voi ylämäki olla todella jyrkkä Siuntiolaisilla. SIF joka luultavasti saa kentälle myös elintärkeän Olinin on kuitenkin jatkettava edellisen ottelun hyvää joukkuepeliä jotta voitto heltiää. Mikäli he siirtyvät “vanhaan” moodiin ja odottaa Olinin tekevän kaiken raskaan työn ja syöttävät vain hänelle palloa tulee kotijoukkueella olla hyvä sauma iskeä hampaansa kiinni tärkeisiin kahteen pisteeseen.

Varsinkin laajempaa tehojen tuottamista maalien muodossa on välttämätön jos kotijoukkue hamuaa pisteitä. Kaivola ei ollut aivan terässä IFK:ta vastaan ja pystyy tuottamaan paljon enemmän ollessaan kentällä. Kirkkonummelaisten laitojen pitää myös alkaa tuottamaan enemmän vaaraa hyökkäyspäässä. KyIF on tällä kaudella viidessätoista pelissä tehneet yhteensä 347 maalia joka tekee keskiarvoltaan 23,1 maalia per ottelu, joka on aika matala tämän kauden NSM:ssä. Vertailuksi sarjajohtaja HIFK jolla on vastaavat luvut 501 / 35,7 (14 peliä), sarjakakkosen Dickenin luvut on 455 / 32,5(14 peliä) ja sarjakolmosen SIF:in luvut 433 / 28,6(15 peliä).

Jos menisin tämän viikonlopun aikana jompaan kumpaan otteluun menisin Kirkkonummeen kahdesta syystä:

  1. Kirkkonummi on niiin paljon lähempänä minua.
  2. Kirkkonummella tulee olemaan luultavasti tasaisempi ottelu.

Lopputulosveikkaukseni: 26 – 34

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.