Låt siffrorna säga sitt.

Som en bloggare eller vad som helst för skrivare av text hör man ofta i disskusioner att det skulle vara skoj att få feedback eller kritik om sina tekster, må den vara positiv eller negativ. Ofta skriver man för att väcka dialoger samt debatter. Som jag skrev i min post Bloggen 2013 var inte mina skriverier destumera länkade någonstans i början. Därmed var siffororna låga ända fram till November. I November var bloggarkollegan James och tipsade om min blogg till en tredje part (klibba.com) och efter det steg mina “visitor” och “views” siffror merkant.

Först trodde jag att det bara skulle vara tillfälligt, för vem skulle nu vara intresserad att läsa mina saker eller komma tillbaka? Fast jag nu har då bara dryga 2 månader skrivit efter min länkning till sidan Klibba.com, så har till min överraskning siffrorna hållats uppe och till och med…hör och häpnad, stigit. 🙂

Det jag kanske hoppats höra i och med att folk faktiskt kommer för att läsa vad jag skrivit, skulle vara att är det bra, dåligt eller hoppeligen inte horribelt. Det har inte kommit komentarer, men jag låter mig ledas av siffrorna istället och då drar jag slutsatsen att det jag skriver, kanske inte är helt skräp. För att det skall komma till er läsares medvetande så har jag nu i Januari spräckt en gräns jag nog aldrig skulle ha trott mig se, 643 sidoladdningar har gått sönder inom 1 månad. Olika läsare har det varit 249 , vilket betyder att de som kommit inte bara läst en postning.

2014-01 Budbuda visitors - By month since the beginning

Fast jag inte skriver för någon annans del utan mitt eget intresse och ämnen jag följer eller är intresserad av så för att kunna tillfredställa läsarens syner och åsikter, så får man gärna kommentera. Då har jag en bättre möjlighet att förbättra teksterna till sånt som folk gärna ser sig läsa. Mer än gärna får man också notera önskemål om det är något specifikt man skulle vilja läsa om.

Det som också varit spännande att se att länderna träffarna kommer från är ganska varierande. Tror att flera av dom är missar och besökaren inte direkt vetat vad den kommit till men internationellt iaf, eller vad säger ni om bilden nedan.

Budbuda visitors - World map

För övrigt tackar jag alla som kommer för att läsa mina tekster och önskar alla välkomna pånytt. Ifall man vill få information om när det kommit nytt på min blogg så i högra menyn längst ner kan man klicka på länken “Follow” och skriva in sin epost adress, då får man genast information levererad till sig då det kommit något nytt. 😉

One thought on “Låt siffrorna säga sitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.