Bloggen 2013

Riktigt just kan vi dra banden över år 2013 och detta innebär att jag hållt denna blogg i ett års tid. Då jag började skriva fanns det en skeptism i mig att kommer jag att orka uppehålla bloggen eller ej, och kan med glädje medge att det har  jag. Har till och med blivit lite biten av att skriva. Ämnen jag tänkt skriva om, har också varit det jag skrivit om så utgångsläge har hållt där. Det som ändå stigit in i bilden starkare än jag kanske tänkt mig var handboll och speciellt damhandbollen. Det som sen i gengäld blivit i bakrunden är teknikdelen jag också planerade att skriva om.

Som mål hade jag att hålla en en 50% postaktivitet, mao att i en månad med 30 dagar ha 15 poster. Retrospektivt tittat på saken var det en en ganska hårt mål jag satt åt mig och inte uppnått. Men är ändå nöjd med det jag fått tillstånd. Jag har under detta år publicerat 100 poster, inklusive denna. 100 poster på 365 dagar är långt från denna 50% men ändå enligt mig en respektabelt resultat.

Om man kollar på poster per månad ser det ut enligt följande:

| 01 | 11 st |
| 02 | 11 st |
| 03 | 13 st |
| 04 | 11 st |
| 05 | 12 st |
| 06 | 4 st |
| 07 | 6 st |
| 08 | 7 st |
| 09 | 4 st |
| 10 | 5 st |
| 11 | 9 st |
| 12| 7 st |

En klar trend att se att det började starkt och minskade klart vid sommaren (då har man ju annat att göra) och sen kom det aldrig riktigt igång på nytt. Sen då man ser på poster enligt kategori ser det ut enligt följande:

Allmänt – 17 st
Arbete – 11 st
Familj – 39 st
Handboll – 35 st
IT – 4 st
London language – 7 st
Sport/Urheilu – 9 st
Suomeksi – 10 st

Klart främsta är då kategorierna familj och handboll, vilket då inte överraskar. Trolige kommer dessa att fortsätta dominera min blogg.

Då jag började skriva så antecknade jag att jag inte kommer att göra destumera reklam eller ens länka min blogg och besöks statistiken var därmed låg, ända fram till November då min blogg länkades till en handbolls “portal” i Finland. Det var tack vare en likväl bloggare James(http://fmashiri.wordpress.com/) som den hamnade dit och bra så. Antal träffar exploderade.

Besökare per månad:

Januari – 9 st
Februari – 8 st
Mars – 15 st
April – 25 st
Maj – 37 st
Juni – 30 st
Juli – 18 st
Augusti – 23 st
September – 32 st
Oktober – 28 st
November – 72 st
December – 90 st

Sidoladdningar per månad:

Januari – 30 st
Februari – 58 st
Mars – 34 st
April – 139 st
Maj – 129 st
Juni – 56 st
Juli – 34 st
Augusti – 68 st
September – 73 st
Oktober – 48 st
November – 347 st
December – 251 st

Komentarer har det inte just kommit in vilket kan tolkas på flera olika sätt, men det kommer om det kommer. Bloggen kommer att fortsätta nästa år och då kommer säkert fokuset att fortsätta på de hittills aktivaste kategorier. Jag kommer även att länka min blogg till min Facebook profil och det skall bli intressant att se hur mycke det orsakar till träffar. 🙂

Men nu önskar jag alla gott nytt år 2014!
Hoppas år 2014 blir minst lika bra, om inte lite bättre också än det gågna året.

Happy-New-Year

3 thoughts on “Bloggen 2013

 1. James

  Hej Andy!

  Det var ett jättefint bloggår. Tack för omnämnandet/återpuffen. Jag ska hålla koll på din blogg och även länka till den och ge en extra puff på min egen handisblogg http://rukometni.wordpress.com/. Jag skriver själv så sällan om handis, men läser gärna inspirerande inlägg och delar dem med mina kretsar. Nu har jag ju mina teser på gång vid 3/10 och fortsätter hela vägen ut med den. Jag ska twitterpinga dig vid varje nytt inlägg!

  Annars så skriver jag mest om #säkpol/#turpo på min försvarsblogg var det blir intressant den 12 januari med extra bevakning när vår president besöker Sveriges #säkpol rikskonferens.

  Vi kunde kanske tillsammans samla en lista över riktigt gedigna bloggar om handboll maa träning/taktik? Hör av dig med idéer.

  Mvh,
  James
  #säkpol fmashiri.wordpress.com
  #handboll rukometni.wordpress.com

  • Andy

   Tack för kommentaren. 🙂

   Publicerade igår en liten företittare på damernas omgång som spelas den 8.1 ifall du inte ännu hunnit märka den. Vad kommer att göra samarbete så låter det som en trevlig idé, behöver bara hitta den rätta infallsvinkel.
   Jag skickade en länk om dina målvaktsskriverier åt en av Finlands främsta dam-målvakter och hon har såhär långt tyckt om skriverierna så kör hårt.

   Jag brukar läsa dina försvarsbloggar men iom att en hel del går lite förbi mitt kunnande i ärendet så har jag destu mera inte velat komentera. Så med andra ord är du nog en “taggad” person i mina ögon, virtuellt då alltså. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.