Nervkontroll

Nervkontroll är något jag tror blivit minst trippelt uppdaterat i sen jag blivit far. Ni andra föräldrar vet säkert vad jag skriver om. Den där stunden då något borde bli gjort, och det ända det lilla hjärtat inte gör är den förstnämnda saken.

Som vi vuxna uppehåller rutin, samma ordning och samma saker görs varje kväll, men på något oförklarigt sätt så går det inte för det lilla hjärtat.
Jag förstår fullt ifall det är en ny grej men då vi nu i typ 4~5 månader hållt en rutin om tiden vi äter kvällsgröten, hur det går till mm och ändå blir det världens maktkamps utmaning.

Jag förstår att den lilla försöker tänja på gränser, se hur långt hon kan dra det ut, men värför inte då kvällarna efter varandra? Värför blir det sporadiskt utan ngn som helst mall.

Det är som min förlovade konstaterade idag att det kommer att bli mentalt blodiga maktkamper då vi kommer in i trotsåldern. Därför skulle det vara bra att lite kunna förbereda sig, men hur?

Nu har vi iaf fått henne i egen säng för denna kväll så nu är det bara att andas efter och börja förbereda sig för morgondagen, då är det nämligen julafton och mycke få rutiner kommer att kunnas uppehållas. *SUCK, på förhand* 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.