Mini-Macgyver

Det finns en i tiderna populär TV-serie, som heter Macgyver. Serien kom ut i slutet av 80-talet. Serien gick ut på om en kille som var verkligen påhittig och löste diverse problem med det han hittade runt sig och som verktyg använde han sig av en fick-kniv.

Nu när min dotter växer så det knakar börjar det komma fram en liten mini-Macgyver från henne. Hon löser en hel del, som jag inte skulle tro att hon klarar av. Ett bra exempel är då vi kopplar datorn till TV:n för att se på en nätstream. Det börjar vara ganska många stolar som behövs för att hindra henne att komma at datorn. Se fast på bilden. 😀

2013-11-30 16.49.53

Dessa korsgående stolben mm löser hon redan för att komma at datorn, och det är inte råstyrka hon använder, utan systematiskt provar hon sig fram till att hitta sen som är enklast att ta bort vart efter hon fortsätter vidare tills hon gjort en passage fram till datorn, duktig liten tös jag har.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.