Herr Flunssa

Vi har fått besök till vår familj. Den inte välkomna gästen heter Herr Flunssa och först tog han som besöksmål var den mest hjälplösa, alltså vår dotter. Lilla tösen började snora igår kväll och under natten var det otaliga besök till hennes rum då hon var vaken eller halv vaken och gnällde till, inte hittade sin napp eller dricksflaskan vi lämnar i henne säng.

Det tyngsta alternativet är det att hon får den iom att Amelie inte kan förklara hur det känns, var det gör ont  och så vidare. Hon kan inte heller snyta sig själv så det blir till oss föräldrar att stiga upp och försöka få näsan rensad så att hon skall ha det lättare att andas. Men överhuvudtaget så känns det ju tungt att se ett litet liv lida.

För oss föräldrar är det bara lite jobbigt ifall vi blir sjuka men det blir det om vår lilla krabat blir också så där är ingen skillnad. Hoppas hon snart blir frisk iaf. Ännu har det inte iaf kommit fram att Amelie skulle vara av den sorten som alltid får följdsjukdomar. Själv är jag inte det men det finns många som är det. Med andra ord att ifall man får en vanlig flunssa så kommer det bihålsinflammation, öroninflammation eller andra

Nu är det bara medicinera så lång man kan en liten som Amelie. Alla mediciner kan man inte ge och åt en såhär liten och mängderna är ju klart mindre jämfört med en vuxen person. Hoppas hon bara blir frisk fort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.