Perjantai.

Näin loppui työviikko vihdoin. Tämä viikko oli jotenkin erittäin kaksijakoinen mitä tulee työtä,  osaltaan sain tehtyä paljon ja voin tuntea tyytyväisyyttä mutta toisaalta minulla oli selkeitä hetkiä jolloin en saanut tekemisen käyntiin.

Syytä tähän saamattomuuten en tiedä ja jossain vaiheessa otin oikein aikaa ja yritin selvittää miten saisin murrettua tämän huonon putken. Valitettavasti en tähän löytänyt mitään pika lääkettä, pitäää jatkaa selvittelyä.

Toinen puoli oli kun pääsin vauhtiin niin silloin tapahtui, työtulosta tuli oikein kunnolla ja asioita tuli tehty roppakaupalla. Ilokseni oli huomata että näistä paras päivä oli torstai kun tein töitä etäältä kotoa käsin.

Nyt on kuitenkin työviikko ohi ja voi rauhoittua ja nauttia yhteisestä ajasta perheen kanssa. Hyvä näin. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.