Dag #2 på skötledighet

Måndag morgon och den andra ledig av min pappaledighet ha börjat. Det har hänt en del fast det bara varit lite ledigt.

Vi var igår och titta på en lägenhet som vi verkligen tyckte om och som vi gav erbjudande på, så nu sitter vi och spänner ifall vårt moterbjudande går genast igenom, eller skall det ännu komma nytt offerterbjudande av säljaren. Skillnaden mellan vårt erbjudande och annonsenspris är “bara” 8000€ som för oss är en klar summa men som vi hoppas inte är för säljaren.

För mig är det första lägenheten som köps men för Annika är det den andra. Skillnaden i kvadrat från den vi nu har och den vi gett erbjudande på är dubbelt större, så det skulle vara en lägenhet som vi skulle kunna bo i en lång tid framöver.

Förutom detta så skall vi i morgon starta på vår resa till Stockholm, o hem kommer vi på söndagen. Det skall bli en rolig resa iom att Annika bott i områden vi kommer att röra oss på, så man får lite innehåll och berättelser till det man kommer att se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.