Snyt, snörvel, host

Det är så onödigt och jobbigt att vara sjuk, tycker inte alls om det. Hamna bli hemma på fredagen från arbete, hamnar bli hemma från arbete i morgon på måndagen också. Allt bara för att jag har flunssa och stegring/feber.

Idag skulle vi ha babysim och iom att jag blivit sjuk skulle min mor delta istället för mig. Då vi dock startade mot simhallen så fick vi samtal från min mamma att den blivit inhiberad. Tråkigt. Iom att mamma ändå sett fram emot detta så får hon ta min plats nästa vecka istället och så hoppas vi att det inte inhiberas då också.

Det viktigaste är väl ändå hälsan och det är bra att man tar säkerhet och välmående före pengar och inhiberar ifall det händer en liten “bajs-incident” i bassängen. Och detta kommer ju nog att hända om iom att det är frågan om små barn. Tråkigt bara det att dom nog fakturerar fast man inte kan gå på simningen.

Men mera senare, tankarna löper inte lika smidigt för detta skrivande iom flunssan. :\

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.