Kotijoukkueen 2 ulosajoa siirsi momenttumia

HC HIK (Hangö IK) isännöin kakkosdivarissa Atlas Vantaata. Myöhäinen ottelu ja pitkä pelimatka aiheutti karstaa vierasjoukkueen koneeseen, ja johto oli kotijoukkueelle kun ensimmäinen puolisko oli pelattu.

Disclaimer; tämä raportti perustuu kuviin, pöytäkirjaan ja villiin mielikuvitukseen.

Voittamaton Atlas matkustin Hankooseen

Vierasjoukkue Atlas lähti matkaan melkein täydellä kokoonpanolla. Valmentaja Kaulio valitsi kuumat pelaajat vieraspeliin, ja yhden ottelun levännyt Kalle Bremer mm palasi rosteriin. Ensi esiintyminen parketilla tällä kaudella teki Teemu “Skede” Pitkäkangas sekä Markus “Maaku” Sjögren.

Vaikka Atlas ja Nikko Kinos teki ottelun ensimmäisen maalin, oli HC HIK hyvin mukana ottelun alussa. Tasoitus, ja johtomaali mahtu molemmat mukaan ottelun kahteen ensimmäiseen minuuttiin. Vaikka HIK onnistui repimään neljän maalin johdon (8-4) kellon näyttäessä 12 minuuttia, ei paniikki hiipinyt coach Kaulioon. Hän rauhallisesti otti aikalisän, ja tulos nähtiin välittömäst kahdella peräkkäisellä maalilla.

Hankoolaiset sen sijaan heräsivät tästä ja sulki maalin. Minuuttien 15 ja 19 välissä ei vieraiden annettu kirjata yhtäkään maalia protokollaan. Itse he sen sijaan nakutti 4 maalia, ja tilanne oli synkkä Atlakselle, eli 12-6. Maalin verran vieraat onnistuivat vähentämään kotijoukkueen johtoa ennen summeria, ja näin joukkueet siirtyivät taktiikka palaveriin tilanteessa 16-11.
Hurjassa maalivireessä oli kotijoukkueen numero 8, Fredrik Häggroth, joka nakuutti 8 maalia avauspuoliskolla.

Teeman mukainen toinen puolisko

Atlaksen kauden uusi slogan on: “Atlas – Uuteen nousuun”, ja tätä vierasjoukkue implementoi toiselle puoliskolle. 4 minuuttia, 6 maalia, ja näin tilanne olikin kääntynyt, eli 16-17. Näistä kuudesta 2 oli Artturi Laaksonen, ja 2 Jasse Kettunen. HC HIK heräsi tauko-horroksesta ja iski 3 peräkkäistä maalia, ja tilanne kääntyi (19-17). Minuutilla 43 peli oli tasan 20-20, ja tällöin Atlas teki irtioton. Ei edes HIK valmentajan Mats Sundströmin aikalisällä ajassa 49 onnistunut herättämään kotijoukkueen. Atlas teki tulosta ja HIK yritti, mutta onnistuminen jäi uupumaan.

Minuutilla 56, neljä minuuttia ennen päätössummeria HC HIK edustaja, pelaaja numerolla 22, Teemu Puputti passitettiin suoraan suihkun puolella ottelusulkemisella. Mahtaako syynä olla turhautuminen pöytäkirja tilanteeseen (22-30)?

Atlas nakutti maaleja, ja ero repesi loppusummerin soidessa aina 23-35 asti.

Ottelun paras maalintekijä: #8 – Fredrik Häggroth – HC HIK (10maalia)
Lopputulos: 23 – 35
Puoliaikatulos: 16 – 11

HC HIK maalintekijät: Rasmus Rantanen (1), Jonatan Österholm (1), Isac Roth (1),  Linus Rosendal (5), Alexander Müller (5), Fredrik Häggroth (10)

Atlas maalintekijät: Markus Aalto (1), Kenneth Åstrand (1), Aapo Halmeenmäki (1), Teemu Pitkäkangas (1), Arto Starck (1), Kalle Bremer (1), Artturi Laaksonen (4), Jasse Kettunen (4), Pyry Perälä (5), Nikko Kinos (8), Henry Juslin (8)

Varoitukset HC HIK: Linus Rosendal, Patrik Rosendahl, Alexander Müller
Varoitukset Atlas: Arto Starck, Pyry Perälä

Ulosajot HC HIK: Patrik Rosendahl, Anders Rehnström, Alexander Müller, Isac Roth
Ulosajot Atlas: Nikko Kinos, Kenneth Åstrand

Sulkemiset: Teemu Puputti (HC HIK)

Katsojat: 115

HC HIK ottelukuvat>>>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.