One of those days?

Kun herää lapsen ilmoitukseen vessasta; “olen valmis!”, ja ensimmäiset sanat jotka lapsi tokaisee kun saavut paikalle on “miksi sinä tulit, missä äiti, mä haluan että äiti tulee”. Tällöin tietää että haasteita saattaa ilmaantua päivän aikana.

Kello tulee kohta 11, esikoinen oli ylhäällä vähän vajaa 8, kaksoset vähän vajaa 8:30. Tähän asti on olen kokenut 4kpl huuto riitaa kaksosten välillä, esikoinen on kiukutellut vähintään joka toisesta asiasta, ja samalla ollut tekemättä kaikkia niitä asioita joita olen pyytänyt. Ensimmäinen kahvikuppi kylmeni kupissa pöydällä kun piti mennä ratkaisemaan milloin mitäkin konflikteja.

Jotain positiivista oli se että noin 15 minuuttia kaikki

Tiukka keskittyminen viivojen tekoon.

kolme piirteli kiltisti. Se tosin päättyi siihen että “sota” syttyi kun sisko otti hänen punaisen kynän.

Erikoisella oli yllättävän paljon tarmoa myös vaatia/pyytää saada katsoa videoita aina heräämisestä asti, ja vaikka minkä sanakääntein yritin sanoa että ei katsota, niin mankuminen jatkui.

Mutta ei heitetä kirvestä kaivoon vielä, ehkä meno paranee nyt kun äitikin heräsi. Ja ehkä päiväunet kaksosten osalta rauhoittaa tilannetta iltapäivällä, ja ehkä me löydämme harmonian tänään vielä…koska eihän tilanne voi mennä pahemmaksi, eihän? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.