Wanda’s Kitchen & Lounge

Tänään tuli testattua aivan uudessa suunnassa lounasravintolaa, nimeltä Wanda’s Kitchen & Lounge. Olen paikasta kuullut hyvää ja kun itse olen lähtöisin Vantaalta ja juuri Myyrmäki alueelta oli tämä kiinnostava paikka.

Tämä Myyrmäen keskustaan avattu ravintola sijaitsee vanhan Chicosin tiloissa jossa on tullut käytyä aikoinaan paljonkin. Tilat itsessään ovat kokonaan remontoitu ja on pakko myöntää että tyylikkäällä tavalla. Tietysti uusi hohkaa aina hienoutta, mutta todettavaa on että värit ja materiaalit ovat ainakin minun makuuni. Se joka on mielestäni tehty hyvin on se että tiloja ei ole ahdettu täyteen pöytiä ja tuoleja vaan ravintolassa on väljää ja avointa.

Wanda's julkisivu.
Wanda’s julkisivu.

Tällä kertaa lounasruokailu oli myös siinä mielessä erillainen että kanssani oli vaimo ja kaksoset joka toi uuden ulottuvuuden käynnille, kun oli tupla-rattaat. Suunnittelussa ja toteutuksessa tämä vaunuasia on hyvin hoidettu. Meidän koko seurue pääsi hyvin liikkumaan ja löysimme loistavan paikan lähellä lasten leikkialuetta, joka sekin oli oikein hyvä. Oli leluja pienille sekä piirustus ja muuta puuhaa vähän varttuneimille lapsille. Leikkikulmasta + -merkintä.

Syöttötuoleja oli tarpeeksi ja nekin löytyi helposti. Lounaaksi Wanda’s tarjosi tänään 19.4. seuraavaa:

Buffeepöydästä:
Paahdettua lohta valkoviinikastiketta L, G
Kinkkupasta L,
Sipulipaistosta L, G
Keitetyt perunat L, G
Kukkakaalikeitto L, G

Päivän Burgeri: Broilerifile burgeri, currymajoneesi & Ranskalaiset
Päivän Leike: Naudan ulkofilettä, bataattilohkoja
Päivän pizza: 2 valitsemaasi täytettä
Kana, Kinkku, ilmakuivattukinkku, aurinkokuivattutomaatti, sipuli, kylmäsavulohi, mozzarella, ananas, Parmesan, poro, pulled pork, tomaatti, aura, katkarapu

Itse valitsin buffee pöydän koska…no, syön isoja annoksia. Vaimoni joka on erikoisruokavaliolla kaksosten allergioiden takia, hänelle järjestettiin muuta. Näiden allergioiden takia olinkin ollut viikon

Wanda's sisätilat. Kuva: Wandas Facebook sivuilta
Wanda’s sisätilat. Kuva: Wandas Facebook sivuilta

aikaisemmin yhteydessä ravintolaan ja ilmoittanut erikoisruokavaliosta, ja sähköpostiin vastattiin nopeasti ja kohteliaasti. Nyt tosin oli käynyt pieni kommunikaatiokatkos ravintolapäällikön ja keittiön välillä, eikä keittiö ollut ihan valmis, vaikka olinkin ilmoittanut kellonajan milloin saavumme. Tämä ei kuitenkaan aiheuttan mitään ongelmaa koska asia hoitui nopeasti ja vaivattomasti kuntoon. Vaimoni sai paistettua nieriää, keitetyt perunat sekä paistettuja kasviksia.

Vaimon erikoisruokavalio ateria joka tuli nopeasti vaikka ei ollu minkään listan mukainen.
Vaimon erikoisruokavalio ateria joka tuli nopeasti vaikka ei ollu minkään listan mukainen.

Valitettavasti annos oli todella suolainen, mutta tämänkin virheen ravintola otti huomioon ja korvasi todella hienolla eleellä, kiitos! Vaikka annos olikin todella suolainen oli se syötävää, ja kun vaimo asetti haarukan ja veitsen alas oli kaikki syöty. Buffee pöydän antimet olivat asialliset, ei se paras näkemäni ole mutta voittaa useimmat. Salaattipöytä sisälsi pastasalaatista, vihersaalaatista, lihapullista oliivien kera, fetakuutioita,  punajuuresta, kurkkua ja tomaattia. Ainoa pieni huomio oli se että salaattipöytä oli erittäin “kliininen”. Toisin sanoen siinä oli kulhot, eikä minkäänlaista koristelua tai muuta. Tämä varmasti helpottaa työntekijöiden elämää mutta aika koruttomalta se näytti peltisellä alustalla ja isojen kulhojen kera, ja tällä kertaa niitä taisi vain olla 7 kpl.

Lämpimän ruuan puoli oli samanlainen kuin kaikkien muiden paikkojen linjassa, ei mitään valittamista. Pienen pieni huomio olisi että kauhat jotka sinne laittaa kannattaa olla kädensijasta peitetty jollain muovilla tms, koska nyt tuli hieman poltettua näpit kun sipulipaistos kauha oli kauttaaltaan metallia, ja edellinen ottaja oli onnistunut sen jättämään juuri sinne kaiken kuuman keskelle. Tietysti voisi ottajakin olla hieman enemmän valppaana. 😉

Kaikkea oli pakko maistaa, niin hyvältä näytti.
Kaikkea oli pakko maistaa, niin hyvältä näytti.

Myös sellainen pieni huomio oli että pöytiin oli laitettu kulhot missä oli aterimet, sekä suola ja pippuri purkit, mutta ei lautasliinoja. Nämä oli asetettu telineeseen joka oli buffeepöydän päälle. Näin ollen kun lautasen otti buffeepöydän päästä, lappasi ruokaa lautaselle, ja palasi oman pöydän ääreen tuli sitten huomattua että eipäs ole paperia, jolloin joutui nousemaan uudemman kerran hakemaan paperia. Jos paperit edes olisi ollut lautasten vieressä olisi niihin ehkä reagoinut helpommin. Ravintolassa ollessa kuulin että joku muukin kaipaili näitä servettejä.

Itse ruoka oli oikein hyvää. Aika perus buffeetaso, himpun verran maukkaampi, koska mausteita oli uskallettu käyttää enemmän kuin monessa muussa paikassa. Joten sanoisin että se oli laatua “perus++”. Ateriaan kuului siis salaattipöytä, buffeepöytä sekä kahvi/tee keksin kera jälkiruuaksi. Kaksi isoa annosta tuli syötyä, eikä kumpanakaan kertana ollut tyhjiä kippoja, vaikka meidän ollessa siellä väkeä oli runsaasti.

Henkilökunnasta ei voi sanoa yhtäkään pahaa sanaa, tosin huomioitavaa on että siellä on ainakin 3 tuttua töissä, yksi tarjoilija, ravintolapäällikkö sekä markkinointipäällikkö(?). Ystävällistä ja auttavaa porukkaa joka takasi mukavan käynnin. Hauska yksityiskohta sisustuksesta oli se että pöydät oli pinnoitettu ilmasta otetuista kuvista eri alueista Vantaalta, ja oikein sopivasti istuimme pöytään jossa oli Vantaanlaakso, jossa olen suurimman osan elämästäni asunut. Joten tuli nopeasti löydettyä oman lapsuuskodin sijainti. 🙂

Hinnat olivat myös hyvässä linjassa ruuan laadun ja tarjonnan mukaan:

Lounasbuffet arkisin tarjolla 10.30 – 14.00

Keitto- ja salaattilounas: 7,70€
Lounasbuffet: 9,90€

Päivän lounasburgeri: : 10,90€
Päivän pizza: omavalinta kahdella täytteellä: 9,90€
Päivän à la carte-annos: 12,90 – 15,90€

Edellä mainitut pikkuviat olivat kuitenkin pieniä ja kokemuksemme oli että oikein kiva paikka. Seuraavalla kerralla, kyllä, menemme mielellään uudestaan ja silloin mennään á la carte aikaan jotta saadaan sekin puoli testattua.

Rankin pisteeksi annan 4. (skaala: 0-5)

Pistemenetys johtui näistä mainitsemistani pienistä virheistä. Ei mitään fataalia virhettä tullut vastaan mutta pientä viilausta vielä.

* Kotisivut * FB sivut * Eat.fi *
Ravintolaa ei löydy omalla sivulla Eat.fi palvelusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.