Vuosi 2015 loppuu, ja 2016 alkaa

On vuosia, ja on VUOSIA. Tämä, vuosi 2015 on ollut jälkinmäinen. On paljon hyvää ja myös paljon raskaita hetkiä ja aikoja.

Usein kuultu muilta; että onpas vuosi mennyt nopeasti, itse en tähän yhdy. Tämä vuosi on ollut henkisesti niin pitkä että oikeastaan olen tyytyväinen että se loppuu. En ole koskaan kokenut näin hitaasti etenevää vuotta ja aikaa. Mutta mitään synkkyyden syviin vesiin ei vajota. Olemme kokeneet kaksosten koliikin, kaksosten ruoka-aine allergiat, on ollut lohduttomia iltoja ja öitä. 24/7 päivä kun itku ja huuto on ollut läsnä.

Parisuhde ollut äärimmäisen väsymysten takia koetuksella, mutta on vastapainona on ollut raikuvaa naurua, iloista jokeltamista ja kehityksen suuria harppauksia. Olemme saaneet nähdä koliikin lopun sekä saaneet allergiaoireet ja tuskat poistettua erikoisruokavaliolla. Olemme nähneet miten tytöistä on kasvanut 1v+ ikäisiä temmeltäjiä.

Kaksoset
Kaksoset

Vaikka arjessa vieläkin on huutoa, on se nyt ymmärrettävistä syistä. On hampaiden tuloa, on flunssa ja tämän kanssa kestää elää, koska tietää että se on tilapäistä. Olemme saaneet rytmejä pystyyn ja nyt kun tytöt ovat kasvaneet olemme saaneet kokea myös hellyyttäviä hetkiä, aikaisemmin mainittuja naurukohtauksia ja kohta saamme varmasti myös nähdä kaksi pientä kävelijää asunnossa lisää.

Meillä on perusterve ja suurimmalta osalta iloisen ja erittäin hauskan 3v esikoisen, joka jaksaa hymyilyttää hauskoineen juttuineen, ja joka pitää arkea käynnissä vauhdikkaalla tavalla. Kunhan saamme flunssat pois uskon että kämpässämme tulee olemaan riehakkaita aikoja jolloin vauhdista ei ole puutetta.

Esikoinen
Esikoinen

On myös ollut niin ihana seurata kaikkien kolmen lasten kehittymistä. Uskon että tulevana vuonna 2016 saamme myös helpotusta moneen asiaan, ja vaikka tiedän että samalla tulee uusia haasteita olemme vahvempia kohtaamaan ne. Vaikka itse varmuudella olen tehnyt Pohjanoteerauksen suurella P:llä mitä tulee unen määrää niin iloitsen siitä että käyrä unen määrän suhteen on hitaassa mutta varmassa nousussa.

Olemme monesta asiasta erittäin kiitollisia, mm vankka ja jatkuva apu, niin henkisellä kuin käytännön puolelta meidän molempien vanhemmilta sekä veljesperheiltä, unohtamatta hyviä ystäviä. ❤

Vuosi 2016 tulee olemaan hyvä, näin uskon ja tulen siitä nauttimaan oman rakkaani kanssa rinta rinnan, ja vaikka raskaita aikojakin tulee olemaan, olen varma siitä että tulevasta vuodesta tulee hyvä.

Kiitos menneestä vuodesta 2015 ja oikein hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.