Paluu arkeen

Tänään se päivä koitti jota 5 viikkoa ollaan niin pelätty sekä odotettu, arki.

Esikoiseni aloitti jo viime viikolla päiväkodin ja jotta paluu PK-arkeen ei olisi liian suuri teimme sen hieman erillaiseksi maanantain sekä perjantain osalta. Silloin nimittäin lähdimme saarelta

Merellä tuulee kun vaari ajaa lujaa. :)
Merellä tuulee kun vaari ajaa lujaa. 🙂

jolloin matkat taittuivat ensin hänen niin tykkäämällä venereissulla. Ajallisesti tämä ei onneksi tuottanut juurikaan ongelmia kun matka ei pitene merkittävästi.
Vaikka ei kuva anna oikeutta tykkäsi tyttöni siitä että sai veneillä aamutuimaan.

Itse olin vielä  viikon verran lomalla jolloin järjestimme vähän asioita kuntoon ennen töihin paluuta, sekä kerkesin vihdoin mennä heittämään frisbeegolffia, 2v tauon jälkeen. Hauskaa oli ja neljä kierrosta kerkesin heittämään päivällä kun tytär oli PK:ssa.

2015-08-12 FrisbeeGolf kierros siltamäessä

Tänään koitti sitten ensimmäinen työpäivä minulle ja vaikka lomalla on ollut hauskaa, olen kyllä kerennyt myös kotona todeta että olisi kiva olla takas töissä koska siellä on helpompi jutella asioista kun ei vastassa ole 2+ vuotias uhmaikäinen sekä kaksi tuskastunutta olevaa kaksosta jotka huutaa kun ei pääse itse liikkeelle.

Työkaverit olivatkin käyttänyt luovuuttaa ja korvannut minut poissaolon aikana alla olevan kuvan hienolla taideteoksella. Kiitos tästä jätkät, tämä muistetaan! 😀

2015-08-17 työpiste loman jälkeenTöissä olikin tapahtunut pieniä muutoksia vaikka uskon että kaikki ei vielä ensimmäisenä päivänä tullutkaan ilmi. Ja kerrankin kun saavuin takaisin töihin ei sähköpostivuori ollut “sukat jalasta” järkyttävä, päinvastoin, ihan siedettävät 110 asia sähköpostia odotti lukemista. Automaatti meilejä olikin sitten lähest 1000 mutta ne pystyi onneksi vain kuittaamaan suoraan luetuksi, ja kiitos Outlookin sähköpostisääntöjen olivat ne kaikki kivasta omissa kansiossa, joten ei tarvinnut siirrellä suuri määriä posteja käsin.

Tyttäreni osalta PK-aloitus oli siinäkin asiassa erillainen koska nyt hän aloitti “isojen-lasten” puolella. Keväällä hän oli vanhimpia ryhmässä, nyt on nuorimpia, ja mitä ensimmäisen viikon ajalta saimme kuulla on siirto onnistunut hyvin. Kuin kala vedessä tytär pyörii isompien lasten seurassa ja mukana, joten tämäkin pieni helpotus meille vanhemmille.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.