Kahvila-Ravintola Nuppu

Tuli tänään kokeiltua uutta paikkaa jälleen. Pari kertaa yritetty mennä sinne mutta aina on ollut paikka täynnä mut tänään sitten onnistui vierailu.

Braahen kentän läheisyydessä sijaitseva Nuppu on viihtyisän näköinen paikka. Ravintola suuntaus on välimeren herkkuihin ja kotisivujen mukaan siellä voi myös järjestää yksityistilaisuuksia sekä heillä on tarjolla myös lahjakortteja. Ravintolan virallinen osoite on Läntinen Braahenkatu 12. Sisään astuessa paikka on ihan ok viihtyvyyden puolesta, ei siellä mitään erikoista ole, mut kuitenkin siistiä ja paikat järjestyksessä. Lounasruokailu tilataa ja maksetaan tiskiltä, jossa meitä palveli tänään mukava englantia puhuva rouva.

Lounas tarjoillaan 11-16 välillä ja itse tilasin lammaskormaa, joka tarjoiltiin mukavasti niin riisin kun paistetun perunan kera. Liha oli mureeta ja maukasta ja kormakastike täyteläinen. Lounaskaverini otti pasta Casareccia ja hän antoi sille arvosanan 3½ (“Annoskoko tämmöselle isolle miehelle oli vähän liian pieni, ihan ok:n makuinen oli kyllä”). Nupussa on myös kasvisannos jokaiselle päivälle tarjolla.

Lammaskorma
Lammaskorma

Paistetut perunat oli tarpeeksi maustettua, joka on harvinaista monesta paikasta. On kerta jos toinenkin kun olisi voinut pyytää lisää maustetta ranskalaisiin lähiseudun ruokapaikoissa. Hintakaan ei ollut mahdoton, kun tämä satsi oli 10€. Tähän sisältyi vesi sekä alkupalana ravintolan itse tehtyä leipää. Leipää oli tarpeeksi meille kahdelle ruokailijalle ja ansaitsee maininnan koska oli hyvää.

Meidän siellä ollessa ei tarvinnut odottaa ruokaa ollenkaan liian pitkään, mutta todettavaa on että ravintolassa oli meidän lisäksi n. klo 11 vain yhdessä pöydässä ruokailijoita. Ruokailun aikana sitten alkoi ilmestyä paikan päälle ja kun olimme valmiita olikin kassajonossa useita nälkäisiä vieraita.

Siistit sisätilat.
Siistit sisätilat.

Tarjoilija oli rento ja onnistuikin saamaan meidät molemmat nauramaan kun hän tarjoili ruokia hyvällä tilannekomiikalla. Ravintolalla on aktiiviset kotisivut jotka löytyvät osoitteesta Nuppu.fi. Nuppu löytyy myös eat.fi palvelusta jossa se onkin saanut hyvät arvostelut. Tätä hyvää mainetta on helppo uskoa kun siellä tosiaan parina kertana on päädytty menemään muualle kun siellä on ollut niin paljon asiakkaita.

Aterian koko oli sillä hilkulla että olisin jäänyt nälkäiseksi. Olisi voinut olla hieman suurempi mutta tällä pärjäsi iltapäivään toimistolla. Ruoka tosiaan oli ihan hyvää, ei se tuonut mitään maata mullistavaa WAU! efektiä mutta ei se myöskään tuottanut pettymystä. Tänne mennään varmasti toisten jossain vaiheessa. 🙂

Ranking pisteet: 3½ (0-5)

* Kotisivut * FB sivut * Eat.fi *

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.