NSM v. 40

Keskiviikkona 1.10 pelataan kaksi ottelua, Dicken – BK-46 sekä Sparta IF – ÅIFK. Lauantaina 4.10. pelataan sitten viikon 40 viimeinen ottelu kun Siuntilla kohtaa SIF ja Atlas.


v40 Dicken-BK-46

 Dicken pelaa kauden toinen ja myös toisen kotiottelun ja vastaan asettuu Karjaan BK-46. BK-46 ei ole päässyt vielä kunnolla käyntiin kun kahdesta ottelusta on kaksi tappiota kun Dicken otti kauden ensimmäisessä ottelussa täydet pisteet Sparta IF:n kustannuksella. Dickenin ensimmäinen ottelu päättyi turvalliseen 33-24 voittoon joka lupailee BK:lle kovaa urakkaa. Karjaalaiset sen sijaan on joutunut tyytymään kahteen pienilukuiseen häviöön kun sekä Atlas ja SIF vei täydet pinnat kahden maalin eron molemmissa otteluissa. Atlas (21-19) ja SIF (21-23).

Maalinteko on Karjaalaisilla jäänyt täysin yhden pelaajan harteille ja vaikka Pamela Degerman onkin niitä paukuttuanut hurjat 23 kahdessa ottelussa ei se kanna kokonaista joukkuetta. Mainittakoon että BK:n toiseksi parasmaalintekijä on Linda Sjöblom joka on tehnyt vain 5. Dickenin maalintekijöistä ei tulospalvelu anna luetettavaa lukemaa kun pelaajien yhteenlaskettu maalimäärä on 25 vaikka ottelu on päättynyt 33-24. Dicken.fi sivusto kertoo parhaaksi maalintekijäksi Jessika Gammals joka paukutti kuusi häkkiä.

Itse veikkaisin että tulevasta ottelusta ei tule niinkään tasaista ottelua, varsinkaan jos ei BK:n valmentaja Risto Puputti onnistu saamaan muita tekemään maaleja kuin Degermanin. Päästettyjen maalien suhteen 21 ja 23 ei ole huonoja, mutta ei se hyvä puolustus voittoa tuo, kun maaleja pitäisi myös tehdä, vähintään 1 enemmän kuin vastustaja.

Lopputulosveikkaukseni: 30-21

Sparta ei ole vielä saanut kaikkia palikoita kohdalle ja seuraava vastustaja voidaan luokitella täysin voitettavaksi. Niin ÅIFK ja Sparta on hävinnyt kauden kaksi ensimmäistä ottelua joten molemmat varmasti janoavat sitä ensimmäistä vihreää merkintaa “ottelujanalle”. Åbo IFK kohtasi kauden ensimmäisessä ottelussa sen pahimman mahdollisen kun HIFK emännöi ottelua 13.9. Vaikka heillä tässä ottelussa hyvä draivi olikin päällä ei heillä ollut juurikaan vastaan sanomista kun HIFK jyräsi. Kauden toisessa ottelussa kuitenkin päästiin jo parempaan vauhtiin ja häviö Atlakselle oli vain 3 maalin erolla. Turkulaisten paras maalintekijä on Matilda Bäcklund kolmellatoista maalilla, joten samoin kun Degerman karjaalla tarvitsee apua tällä saralla tarvitsee myös Bäcklund muilta ÅIFK pelaajilta.

Jos ÅIFK:lla oli kova vastus heti ensimmäisessä ottelussa ei Spartallakaan ollut sen helpompaa kun heillä oli edelliskauden hopeajoukkue Dicken. Mutta toisin kun Turkulaisilla oli Spartalla myös toinen vastustaja kivekova kun Pirkkolaan vastaan asettui HIFK. Tällöin jo peli alkoi kulkemaan ja häviö tuli tiukan väännön jälkeen vain neljällä maalilla. Tämä enteilee Spartalaisille hyvää tulevaan otteluun. Spartalaisten top kolme maalintekijää on tuttuja nimiä kun Inka Jäntti on tuottanut 11 maalia, Sirja Lassinharju 10 ja Sara Jäntti 9.

Lopputulosveikkaus on tässä ottelussa huomattavasti vaikeampi, mutta: 27-23

v40 SIF-Atlas

SIF ja Atlas ovat aloittaneet kautensa voitokkaasti. SIF vei Raaseporin valtikkaan kun ryöväsi täydet pisteet Karjaalaisten kustannuksella luvuin 21-23. Atlas joka myös kohtasi kauden ensimmäisessä BK-46:n, voitti oman ottelunsa luvuin 21-19 joten tuloksellisesti hyvin samantapaisia otteluita. Erona kuitenkin se että SIF voitti vieraissa ja Atlas omassa kotiluolassa. Tämän jälkeen Atlas matkasi Turkuun ja otti pisteet mukanaan. Atlaksen pirtein maalitykki on Isa Jauhiainen joka on tehtaillut 10 kappaletta, kun vastaava Siuntiolla on Maria Jukola viidellä maalilla.

Atlas joka on liiton tulospalveluun lisännyt pelaajia oikein urakalla (33kpl) on selkeästi viemässä eteenpäin joukkueen nuorentamista ja toivottavasti sitä saa myös tehtyä. Ottelusta tulee varmasti tasainen enkä näkisi mahdottomuutena että Atlas veisi pisteet Siuntiolta, koska SIF kuitenkin pidetään ennakkosuosikkina tähän otteluun.

Lopputulosveikkaukseni: 25-23

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.