Keskiviikon orpo-ottelu

Tulevana keskiviikkona, eli 15.1 pelataan yksi ainoa ottelu NSM:ssä, ja tämä on SIF-ÅIFK. Sarjataulukkosijoituksia tämä ottelu ei voi muuttaa, ei kummallekkaan joukkueelle, joten otteluna ehkä hieman rutiininomainen.  ÅIFK joka joutuu matkustamaan noin 1½ tunnin verran keskellä viikkoa tarkoittaa sitä että minulla on vaikeata uskoa että he varastaisi pisteet kotijoukkueelta. Varsinkin kun kuluneelta kaudelta ovat voittaneet yhden ottelun ja sekin pelattiin 20.10.2013 ja KyIF:iä vastaan.

Vaikka SIF lähtisi otteluun hieman takki auki uskoisin että heiltä joukkueesta löytyy se yksi tai kaksi jotka pystyvät kelkan kääntämään voitoksi kovan paikan tullen. ÅIFK hamuaa varmasti voittoa ja oli todella lähellä KyIF ottelussa joka pelattiin 8.1. Silloin jäivät maalin päähän, harmittavasti. Kun nämä kaksi joukkuetta viimeksi(31.10.) kohtasivat oli lopputulos Turkulaisten silmin murheellinen. SIF vei voiton luvuin 16-33. Jo ensimmäisen puoliajan jälkeen oli tulos selkeä 6-13 silloin vierailevalle Siuntiolla.

Lopputuloksen veikkaaminen tässä ottelussa on mielestäni aika hankalaa, siitä voi tulla todella suurilukuinen ero tai todella tiukka.

Lopputulos veikkaukseni:
SIF – ÅIFK 34-19

Muita veikkauksia:
SIF – Linda Olin tekee 10 maalia
SIF – Pernilla Karlsson tekee 6 maalia
ÅIFK – Anna Harri tekee 6 maalia
ÅIFK – Matilda Bäcklund tekee 5 maalia
LähiTapiola kolmen tähden pelaaja on Charlotta Roos (niinkuin viimeksikin)
Puoliaikatulos: 11-8 Siuntiolle

Osallistu äänestykseen ja jos uskallat niin kirjoita oma lopputulos veikkauksesi kommentteihin…eeeet uskalla kuitenkaan! 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.