MM-kisat 2013 ja uusi valituskohde

Kirjoitin hieman aikasemmin siitä miten aina on oltava jostain mitä valittaa, ote aikasiemmasta kirjoituksesta.

“Jääkiekon MM-turnaus alkoi tänään ja sehä alkaa niinkuin aikasemmin isoin lööpein ja monen voimakkaan tuntein. Viime vuonna oli lippujen hinnat, tänä vuonna kokematon Suomen joukkue.”

Ja missä ollaan nyt kun alkusarja on pelattu. Suomi voitti lohkonsa ja kaikki ylistää Jalosta ja hyviä päätöksiä pelaaja valinnoista ja joukkueen yhteishenkeä ja suurta leijona sydäntä. No hyväähän ei voi vain olla yksikseen, on oltava valituksia ja näin jääkiekkoliitto sen tarjosi niin medialle kuin kansalle, ja tämähän oli tuttu virsi, lippujen hinnat. Ennen kisoja järjestäjän puolelta vakuuteltiin että edellisen vuoden kisojen lippu sotkut olivat takanapäin mutta miten kävikään kun puolivälierät lähestyivät.

Lippujen hinnat tulivat laajempaan tietoisuuteen ja aikuisen henkilön hinta joka vaihtei 200-260€ haarukassa kirvoitti edellisten kisojen keskustelut pintaan, ja ymmärrettävästi. Lapsen hinta oli 150+€ joten sekin todella verinen. Keskustelupalstat, Facebook seinät ja Twitter pursuaa kiukkuisia faneja. Asiasta kirjoittavat kaikki lehdet ja kahvihuone keskusteluissa kirotaan Kummolaa alimpaan helvettiin. leijonat

Tänään on sitten pelipäivä, ja noin puolen tunnin kuluttua alkaa itse peli Suomen ja Slovakian välillä, ja lippuja on myymättä n. 3000.

Miten onkaan järjestäjät ja sen päättäjät niin hölmöjä että astuvat samaan miinaan, ja vielä heti seuraavana vuonna. Olisin hyvin voinut käsittää että mikäli edellisistä kisoista olisi 5+ vuotta olisi tämä osatekijä unohdettu, mutta ei. Raha ahneet ja ilmaisten lippujen käyttävät päättäjät korottavat hintaa ja hierovat käsiä.

Tässä kooste eri linkeistä koskien tätä lippu farssia:

Kaiken kukkuraksi Veikkaus teki sitten sen että he puolittivat lippujen hinnan tänään kun peli on ja näin pääsee peliin jo alkaen 104€, ja ne jotka ovat liput ostaneet aikasemmin, harmi!

Mielenkiinnolla odotetaan miten jääkiekkoliitto tämän tällä kertaa selittää pois varsinkin kun katsojamäärät ovat jo aikasemmin täyttyneet ja tavoite +/- tulokseen on jo varmistettu. Onko ajatus nyt sitten se että nollilla ollaan joten nyt ruuvataan hinnat ylös jotta loput kävijät maksavat meille plussaa? Sikamaista toimintaa. Luvataan että ollaan otettu opiksi, ollaan toitotettu ja luvattu että näistä kisoista tulee fanien kisat jossa kaikki ovat tarkoitettuja pääsemään mukaan paikan päälle katsomaan otteluita. Tyhjiä sanoja vielä uudestaan. Ei nämä herrat näytä oppivan ja seisovan omien sanojen takana, harmi.

Änyway…

Toivottavasti näiden kahden tai kolmen tuhannen katsojan puuttuminen ei aiheuta että jo aikasemmin hyvät tunnelmat hallissa kaikkoa ja varsinkin se että Suomen leijonat voittavat Slovakian. Go Finland!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.