Ny månad

Vi är inne i maj, äntligen. Nu börjar det vara snart sommar. Våren har kommit så långt att det är en fröjd att fara ut. Det har också mätts temperaturer som är två siffriga, igår nämligen var det +13. Det är så skönt att kunna kasta Amelie i barnvagnen och bara dalla iväg, man behöver inte tänka enorma mängder på hur mycke man sätter gläder på henne och nu har vi dessutom tagit i bruk sittdelen på vagnen. Detta innebär att vi även köpt en åkpåse och den vet jag att är varm. Desustom får vi mera variation för tösen då hon kan antingen ligga eller sitta i vagnen.

Sova gör hon bra i denna del också så det har inte lidit från själv liggdelen vi använt hittills.

Det som också är skoj är att hon nu äter mera vuxen mat, inte biter hon fast i en biff, men maten hon äter börjar mer och mer bli som vuxen mat, vilket kommer att underlätta hennes matande. Visst får hon bröstmjölk men det är mera likt efterrätt. Sen har hennes matande annars också blivit mera regelbundet samt ökat merkant i mängd. Hon äter nuförtiden 4 gånger om dygnet mera hyggligt mat och detta har gjort att hon har mera energi. Dock har vi en lite tung period på gång också. Hon har gått in i att vakna med 1h mellanrum på natten vilket betyder att en av oss inte får sova tillräckligt under nätterna. Men vi hoppas att det bara är en tillfällighet och att det kommer att ta slut snart igen.

För att ännu försäkra oss i detta så kommer vi att ta upp det med vår rådgivningstant då vi nästa gång skall dit nästa vecka. Därför har vi samlat upp lite frågor som vi skall ta upp med henne.

För övrigt så var det helgdag igår då det var första maj, ohc då det var en onsdag och jag har så mycke ledighet att ta ut så tog jag torsdag och fredag ledigt. Det var ett ganska smart beslut och det är skönt att veta att då nästa vecka torsdagen är ledig så kommer jag att ha också fredagen ledig så det blir två kortare veckor nu. Man skall inte missuppfatta med att jag inte orkar/trivs med mitt arbete, men nu är det ju jätte skönt att ha lite ledigt och få vara med familjen hela dagen, istället för bara några timmar på kvällen.

Det som kanske är lite trist är att tösen varit lite gnällig och jag som hade hoppas att hon skulle vara pigg och glad då vi engång skall få vara tillsammans hela dagen. Vi var på en lång promenad som var skön, fast det blåste ganska kallt hela vägen.

Men nu när det då är en ny månad så är det även dags att kolla hur förra månaden gick i meningen att se hur mycke jag skrivit och resultatet är:

| Månad | Posts |
| 01 | 11st |
| 02 | 11st |
| 03 | 13st |
| 04 | 11st |

Inte ännu heller nådde jag den snart magiska 50% som jag tänkt mig uppnå men upp tänker jag inte ge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.