Hösten är här

Hösten är här och med den även lite nytt och lite gammalt. Jag börjar med att kolla upp blogg aktiviteten:

| 01 | 11st |
| 02 | 11st |
| 03 | 13st |
| 04 | 11st |
| 05 | 12st |
| 06 | 4st |
| 07 | 6st |
| 08 | 7st |
| 09 | 4st |

Aj aj aj, det blir inte direkt bättre, men jag känner inte skyldighet iom att förra månaden och speciellt dens slut var väldigt kaotisk. Hade och har enorm stress på arbete och dessutom har vi haft flytt vilket orsakat ännu mera program. Men kanske jag denna månad får aktiviteten upp, skall försöka.

Härmed kommer vi till det nya också samtidigt, alltså vår lägenhet. 🙂

Vi har då flyttat och det blev från en 45 kvadrats tvåa till en 92kvadrats fyra rummare. I lördags hade vi “big bang” flytten och den gick mycke bättre än jag hade tänkt mig fast det var en hel del som vi fick gjort först i sista skede. Det var också oklart ännu på flyttdagens morgon hur många vi har och hjälper till att bära. Allt gick sen ändå ganska bra fast vissa saker skulle jag ha ändrat på om jag fått.

Huvudsaken var att vi fick oss flyttade och installerade ganska bra för då vi nu har en liten dotter så kan man inte bo bland lådor värst mycke. Det var annars också spännande att se hur Amelie skulle tycka om att flytta men hon hade inga problem. Det som kan vara en orsak är det att hon är så liten så fast hon säkert vant sig med vår gamla lägenhet och har sina säkra och vana saker där så var hon för liten att ändå komma ihåg och fästa sig för mycke i materiellt som en lägenhet.

Tösen har kommit som sagt bra igång här i nya lägenheten och för henne är det jätte skoj då hon fick så mycke till utrymme att krypa på. Jobbigare är det säkert för oss föräldrar som ändå fäst oss i den gamla lägenheten och skulle nog inte ha flyttat ut därifrån om inte det krävts för familjelivet. Fast vi tycker massor om vår nya lägenhet kommer det ännu att komma stunder man önskar att man bott kvar i Mattby lägenheten.

Nu är det ännu lite här och där små saker som måste fixas, som tavlor upp på väggarna, lamppor fast i taket och gardiner. Men det skall nog fixas snart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.